প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী এন.তি রামা রাওগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
28 MAY 2025 9:41AM by PIB Imphal
শ্রী এন.তি রামা রাওগী মপোক নুমিত্ত মহাক্কী মফমদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি খুন্নাইগী থবক তৌনবা অমসুং লায়রবা অমসুং তোল্লবশিংগী ফিবম ফগৎনবা মহাক্না পাংথোকখিবা থবকশিংগীদমক মহাক মীয়াম্না ইকায়খুম্নখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মহাক্কী মপোক নুমিত্ত এন.তি.আর গারুগী মফমদা ঐনা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। খুন্নাইগী থবক তৌনবা অমসুং লায়রবা অমসুং তোল্লবশিংগী ফিবম ফগৎনবা মহাক্না পাংথোকখিবা থবকশিংগীদমক মহাক মীয়াম্না ইকায়খুম্নখি। মহাক্কী সেনিমাশিংনা মখা তানা মীয়ামগী পুক্নিং শুমহৎখি। ঐখোয় পুম্নমক মহাক্না য়াম্না কন্না ইথিল পীখি।
ঐগী মরুপ চন্দ্রবাবু নাইদুনা গারুনা লুচিংবা অন্ধ্র প্রদেসকী এন.দি.এ সরকারনা এন.তি.আরগী মঙলানশিং মঙফাওনবা ঙম্নবা থবক পায়খৎলি”।
@ncbn

Prime Minister's Office
Prime Minister pays homage to Shri N. T. Rama Rao
28 MAY 2025 9:41AM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi, paid homage to Shri N. T. Rama Rao on his birth anniversary, today. "He is widely admired for his efforts to serve society and empower the poor and downtrodden", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X :
"I pay homage to NTR Garu on his birth anniversary. He is widely admired for his efforts to serve society and empower the poor and downtrodden. His cinematic works also continue to enthral audiences. We are all deeply inspired by him.
The NDA Government in Andhra Pradesh, led by my friend Chandrababu Naidu Garu is working to fulfil NTR’s vision."
@ncbn