প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ৩৭শুবা ইন্তর্নেস্নেল বাইওলোজী ওলিম্পিএদতা উৎখিবা শীংথানীংঙাই ওইবা পর্ফোর্মেন্সকীদমক ভারতকী তীমবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
19 JUL 2026 7:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি লিথুয়ানিয়াগী ভিলনিয়সতা পাংথোকখিবা ৩৭শুবা ইন্তর্নেস্নেল বাইওলোজী ওলিম্পিএদতা ভারতকী তীমনা গোল্দ মেদল অমা য়াওনা মেদল মরি ফংলকখিবা মখোয়গী শীংথানীংঙাই ওইরবা পর্ফোর্মেন্সকীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি ভাবিয়া গুনৱাল, সৌমিল মাইতি, নিশিৎ কলানি অমসুং অনমোল কুমারনা মোলিক্যুলর বাইওলোজী অমসুং বাইওকেমিস্ত্রী, সিস্তেমেতিক্স লোয়ননা প্লান্ত কম্প্যুতেস্নেল বাইওলোজীগুম্বা সবজেক্তশিংদা লৌশিং কয়া উৎখ্রে অমসুং মখোয়গী মাইপাকপা অসিনা নহা কয়াবু পুক্নিং থৌগৎলগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা পোস্ত তৌখি:
লিথুয়ানিয়াগী ভিলনিয়সতা পাংথোকপা ৩৭শুবা ইন্তর্নেস্নেল বাইওলোজী ওলিম্পিএদতা ভারতকী তীমগী মেম্বর মরিমক্না গোল্দ মেদল অমা য়াওনা মেদল লৌখিবা অসি য়াম্না নুংঙাইবা অমনি।
ভাবিয়া গুনৱাল, সৌমিল মাইতি, নিশিত কালানি অমসুং অনমোল কুমারনা ওলিম্পিএদতা মাই পাক্লকপদা ঐনা চাউথোকচরি। মখোয়না মোলিক্যুলর বাইওলোজী অমসুং বাইওকেমিস্ত্রী, এনিমেল ফিজি
ওলোজী, এনিমেল মোর্ফোলোজী অমসুং সিস্তেমেতিক্স লোয়ননা প্লান্ত কম্প্যুতেস্নেল বাইওলোজীগুম্বা সবজেক্তশিংগী মতাংদা লৌশিং কয়া উৎখ্রে।
মসিগী মাইপাকপা অসিনা নহা কয়া অমসু পুক্নিং থৌগৎকনি হায়না ঐহাক্না থাজবা থম্লি।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Indian team for outstanding performance at the 37th International Biology Olympiad
19 JUL 2026 7:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated the Indian team for its remarkable performance at the 37th International Biology Olympiad held in Vilnius, Lithuania, where all four team members secured medals, including one Gold Medal. Shri Modi remarked that Bhavyaa Gunwal, Soumil Maity, Nishit Kalani and Anmol Kumar have shown immense knowledge of subjects like Molecular Biology and Biochemistry, Systematics as well as Plant Computational Biology, and their success will encourage several more youngsters.
The Prime Minister posted on X:
It is a matter of immense happiness that in the 37th International Biology Olympiad held in Vilnius, Lithuania, all four Indian team members secured medals, including one Gold.
Proud of Bhavyaa Gunwal, Soumil Maity, Nishit Kalani and Anmol Kumar for their success at the Olympiad. They have shown immense knowledge of subjects like Molecular Biology and Biochemistry, Animal Physiology, Animal Morphology and Systematics as well as Plant Computational Biology.
I am certain that this success will encourage several more youngsters.