ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଶ୍ରୀ ଆଣ୍ଡି ଜାସି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି
25 JUN 2026 2:30PM by PIB Bhubaneswar
ଆମାଜନର ସିଇଓ ଶ୍ରୀ ଆଣ୍ଡି ଜାସି ଆଜି ନୂଆଦିଲ୍ଲୀଠାରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି। ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଥିଲେ ଯେ ଭାରତରେ ଆମାଜନର ରେକର୍ଡ ୪୮ ବିଲିୟନ ବିଲିୟନ ନିବେଶ ଭାରତରେ ନିବେଶ କରିବା ଲାଗି ସାରା ବିଶ୍ୱରେ ବୃଦ୍ଧି ପାଉଥିବା ଆଗ୍ରହକୁ ଦର୍ଶାଉଛି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ 'ଏକ୍ସ ’ ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି;
ମିଷ୍ଟର ଆଣ୍ଡି ଜାସିଙ୍କ ସହ ଏକ ସୁନ୍ଦର ବୈଠକ। ଭାରତରେ ଆମାଜନର ରେକର୍ଡ ୪୮ ବିଲିୟନ ଡଲାର ନିବେଶକୁ ମୁଁ ସ୍ୱାଗତ କରୁଛି। ଏହା ଆମ ଯୁବପିଢ଼ିଙ୍କ ପାଇଁ ନୂଆ ସୁଯୋଗ ସୃଷ୍ଟି କରିବ। ଏଥି ସହିତ, ଭାରତରେ ନିବେଶ କରିବା ପାଇଁ ସାରା ବିଶ୍ୱରେ ବୃଦ୍ଧି ପାଉଥିବା ଆଗ୍ରହକୁ ଏହା ଦର୍ଶାଉଛି!

Prime Minister's Office
Mr. Andy Jassy meets the Prime Minister
25 JUN 2026 2:30PM by PIB Delhi
CEO of Amazon, Mr. Andy Jassy met with the Prime Minister Shri Narendra Modi, today, at New Delhi. Shri Modi remarked that Amazon's record $48 billion investment in India shows the growing interest across the world to invest in India.
The Prime Minister posted on X;
A great meeting with Mr. Andy Jassy. I welcome Amazon's record $48 billion investment in India. This will create new opportunities for our youth. At the same time, it shows the growing interest across the world to invest in India!
@amazon