প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পহাদপুর খুঙ্গংদা স্কুল য়েংখ্রে, লাইরিক-লাইশু তম্বগী মচাক-মথুমশিং ফগৎনবা পায়খৎলিবা থবকশিং য়েংখ্রে
20 JUN 2026 8:44PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি পহাদপুর খুঙ্গংদা স্কুল অমদা চৎলুবদা মহাক অপেনবা ফাওই।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি লাইরিক-লাইশু তম্বগী মচাক-মথুমশিং ফগৎনবা অমসুং মফম অসিগী নহারোলশিংদা খুদোংচাবশিং ফংহন্নবা রাষ্ট্রপতি দ্রৌপতি মুর্মুনা মাঙজিল থাদুনা হোৎনরি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“পহাদপুর খুঙ্গংদা স্কুল অমদা চৎলুবদা অপেনবা ফাওই। মফম অসিদসু, লাইরিক-লাইশু তম্বগী মচাক-মথুমশিং ফগৎনবা অমসুং মফম অসিগী নহারোলশিংদা খুদোংচাবশিং ফংহন্নবা রাষ্ট্রপতি জিনা মাঙজিল থাদুনা হোৎনরি।
@rashtrapatibhvn”

Prime Minister's Office
Prime Minister visits school in Pahadpur village, highlights efforts to improve educational infrastructure
20 JUN 2026 8:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, said that he was delighted to visit a school in Pahadpur village.
The Prime Minister noted that President Droupadi Murmu has been at the forefront of improving educational infrastructure and ensuring opportunities for the local youth.
The Prime Minister wrote on X;
“Was delighted to visit a school in Pahadpur village. Here too, Rashtrapati Ji has been at the forefront of improving educational infrastructure and ensuring opportunities for the local youth.
@rashtrapatibhvn”