প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে পাহাৰপুৰ গাঁৱৰ বিদ্যালয় পৰিদৰ্শন কৰি শৈক্ষিক আন্তঃগাঁথনি উন্নত কৰাৰ প্ৰচেষ্টাৰ ওপৰত আলোকপাত কৰে
20 JUN 2026 8:44PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কয় যে পাহাৰপুৰ গাঁৱৰ এখন বিদ্যালয় পৰিদৰ্শন কৰি তেওঁ অত্যন্ত আনন্দিত।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে উল্লেখ কৰে যে ৰাষ্ট্ৰপতি দ্ৰৌপদী মুৰ্মুৱে শৈক্ষিক আন্তঃগাঁথনি উন্নত কৰাৰ লগতে স্থানীয় যুৱক-যুৱতীসকলৰ বাবে সুযোগ সুনিশ্চিত কৰাৰ ক্ষেত্ৰত অগ্ৰণী ভূমিকা পালন কৰি আছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সৰ এটা পোষ্টত লিখিছে;
“পাহাৰপুৰ গাঁৱৰ এখন বিদ্যালয় পৰিদৰ্শন কৰি অত্যন্ত আনন্দিত। ইয়াতো শৈক্ষিক আন্তঃগাঁথনি উন্নত কৰাৰ লগতে স্থানীয় যুৱক-যুৱতীসকলৰ বাবে সুযোগ সুনিশ্চিত কৰাৰ ক্ষেত্ৰত ৰাষ্ট্ৰপতিয়ে অগ্ৰণী ভূমিকা পালন কৰি আছে।
@rashtrapatibhvn”

Prime Minister's Office
Prime Minister visits school in Pahadpur village, highlights efforts to improve educational infrastructure
20 JUN 2026 8:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, said that he was delighted to visit a school in Pahadpur village.
The Prime Minister noted that President Droupadi Murmu has been at the forefront of improving educational infrastructure and ensuring opportunities for the local youth.
The Prime Minister wrote on X;
“Was delighted to visit a school in Pahadpur village. Here too, Rashtrapati Ji has been at the forefront of improving educational infrastructure and ensuring opportunities for the local youth.
@rashtrapatibhvn”