প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মশক মমিং খঙদ্রবা লান্মীশিংগী মোংফমদা লৈ কৎখ্রে
15 JUN 2026 5:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ব্রাতিস্লাভাদা লৈবা মশক মমিং খঙদ্রবা লান্মীশিংগী মোংফমদা স্লোভাকিয়াগী লৈখিদ্রবা লান্মীশিংগী মফমদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা স্লোভাকিয়াগী প্রাইম মিনিস্তর, ঐচ.ই. রোবর্ত ফিকোগা লোয়ননা নীংশিং খুভম অদুদা লৈ কৎখি অমদি মালেমগী অনিশুবা লাঞ্জাও মতমদা স্লোভাকিয়া মনিং তমহনবদা মরুওইবা থৌদাং লৌখিবা অথৌবা লান্মীশিংগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister lays wreath at the Tomb of the Unknown Soldier
15 JUN 2026 5:53PM by PIB Delhi
​Prime Minister Shri Narendra Modi paid tribute to the fallen soldiers of Slovakia at the Tomb of the Unknown Soldier in Bratislava today.
Prime Minister along with Prime Minister of Slovakia, H.E. Robert Fico laid a wreath at the memorial and paid respects to the brave soldiers pivotal in Slovakia’s liberation during World War II.