প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কুৱেতকি অমিরগা ৱারি শান্নখ্রে
লুচিংবা অনিনা ৱেস্ত এসিয়াগী ফিভমগী মতাংদা ৱাখল্লোনশিং ফোংদোক্নখি
প্রধান মন্ত্রীনা কুৱেতকি সোভরেন্তি অমসুং তেরিতোরিএল ইন্তিগ্রীতিদা চত্থরিবা এতেকশিং অসি ভারতনা কন্না য়ানিংদবা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা দি-এক্সেলেসন, দাইলোগ অমসুং দিপ্লোমেসিগী মতাংদা অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা হিজ হায়নেস অমিরবু কুৱেত্তা লৈরিবা ভারতকি খুন্নাইগী য়াইফনবা অমসুং তেক্ত-কাইদনবা লনাই ওইবা পুক্নিং চঙবগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
09 JUN 2026 3:36PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি কুৱেত রাজ্যগী অমির হিজ হায়নেস সেখ মেশাল অল-অহমদ অল-জাবের অল সবাহগা লোয়ননা তেলিফোন্দা ৱারি শান্নখ্রে।
লুচিংবা অনিনা ৱেস্ত এসিয়াদা হেনগৎলক্লিবা সেক্য়ুরিতিগী ফিভমগী মতাংদা ৱাখল্লোনশিং ফোংদোক্নখি।
প্রধান মন্ত্রীনা তেন্সন হেনগৎলকপগী মতাংদা য়াম্না ৱাখল ৱানা ৱা ঙাংখি অমসুং কুৱেতকি সোভরেন্তি অমসুং তেরিতোরিএল ইন্তিগ্রীতিদা চত্থরিবা এতেক্তশিং অসি ভারতনা কন্না য়ানিংদবা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা শান্তি অমসুং তংদু লৈতাবা অসি থুনা অমুক হন্না পুরক্নবগীদমক দি-এক্সেলেসন, দাইলোগ অমসুং দিপ্লোমেসিগী মতাংদা অদু অমুক হন্না ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা হিজ হায়নেস অমিরবু মহাক্কি লনাইগী ওইবা পুক্নিং চঙবগীদমক কুৱেত্তা লৈরিবা অচৌবাা ভারতকি খুন্নাইগী মখা তানা য়াইফ-থৌরাং অমসুং তেক্ত-কাইদনা তম্বিবগীদমক্তা থাগৎপা ফোঙদোকখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi speaks with the Amir of Kuwait
The two leaders exchange views on the situation in West Asia
Prime Minister reaffirms India’s strong condemnation of attacks on Kuwait’s sovereignty and territorial integrity
Prime Minister reiterates call for de-escalation, dialogue and diplomacy
Prime Minister thanks His Highness the Amir for his personal attention to the well-being and safety of the Indian community in Kuwait
09 JUN 2026 3:36PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi held a telephone conversation today with the Amir of the State of Kuwait, His Highness Sheikh Meshal Al-Ahmad Al-Jaber Al Sabah.
The two leaders exchanged views on the evolving security situation in West Asia.
Prime Minister expressed deep concern over the escalation of tensions and reaffirmed India’s strong condemnation of attacks on Kuwait’s sovereignty and territorial integrity.
Prime Minister reiterated the call for de-escalation, dialogue and diplomacy for earliest restoration of peace and stability.
Prime Minister thanked His Highness the Amir for his personal attention to the continued well-being and the safety of the large Indian community in Kuwait.