প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰতিৰক্ষা বিনিয়োগ অনুষ্ঠান ২০২৬ (পৰ্যায়-১)ত অংশগ্ৰহণ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
08 JUN 2026 11:11PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি প্ৰতিৰক্ষা বিনিয়োগ অনুষ্ঠান ২০২৬ (পৰ্যায়-১)ত অংশগ্ৰহণ কৰে , য'ত আমাৰ সাহসী কৰ্মীসকলক বীৰত্বৰ বঁটা প্ৰদান কৰা হয়। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে তেওঁলোকৰ অসাধাৰণ সাহস, দায়বদ্ধতা আৰু দেশৰ প্ৰতি নিঃস্বাৰ্থ সেৱাৰ বাবে গৌৰৱ প্ৰকাশ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে:
"আমাৰ সাহসী কৰ্মীসকলক বীৰত্বৰ বঁটা প্ৰদান কৰা প্ৰতিৰক্ষা বিনিয়োগ অনুষ্ঠান ২০২৬ (ফেজ-১)ত অংশগ্ৰহণ কৰিলোঁ। তেওঁলোকৰ অসাধাৰণ সাহস, দায়বদ্ধতা আৰু দেশৰ প্ৰতি নিঃস্বাৰ্থ সেৱাৰ বাবে আমি গৌৰৱান্বিত।"

Prime Minister's Office
Prime Minister attends the Defence Investiture Ceremony 2026 (Phase-1)
08 JUN 2026 11:11PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today attended the Defence Investiture Ceremony 2026 (Phase-1) where Gallantry Awards were conferred upon our brave personnel.
The Prime Minister expressed pride in their extraordinary courage, commitment and selfless service to the nation.
The Prime Minister posted on X:
"Attended the Defence Investiture Ceremony 2026 (Phase-1) where Gallantry Awards were conferred upon our brave personnel. We are proud of their extraordinary courage, commitment and selfless service to the nation."