প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দিফেন্স ইনভেস্তিচর সেরেমোনি ২০২৬ (ফেজ-১)দা শরুক য়াখ্রে
08 JUN 2026 11:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ঐখোয়গী থৌনা ফবা মীওইশিংদা গেল্লন্ত্রী এৱার্দ পিখিবা দিফেন্স ইনভেস্তিচর সেরেমোনি ২০২৬ (ফেজ-১)দা শরুক য়াখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মখোয়গী থোইদোক-হেন্দোকপা থৌনা, ৱাশক ঙাকপা অমসুং মজাতিগীদমক মশাগী ওইজবা থিদনা সেবা তৌবগী মওং অসিদা চাওথোকচবা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখি:
"ঐখোয়গী থৌনা ফবা মীওইশিংদা গেলেন্ত্রী এৱার্দ পিখিবা দিফেন্স ইনভেস্তিচর সেরেমোনি ২০২৬ (ফেজ-১)দা শরুক য়াখি। মখোয়গী থোইদোক-হেন্দোকপা থৌনা, ৱাশক ঙাকপা অমসুং জাতিগীদমক মশাগী ওইজবা থিদনা সেবা তৌবদা ঐখোয়না চাওথোকচৈ।"
Attended the Defence Investiture Ceremony 2026 (Phase-1) where Gallantry Awards were conferred upon our brave personnel. We are proud of their extraordinary courage, commitment and selfless service to the nation. pic.twitter.com/kvnW6dmXwa
— Narendra Modi (@narendramodi) June 8, 2026

Prime Minister's Office
Prime Minister attends the Defence Investiture Ceremony 2026 (Phase-1)
08 JUN 2026 11:11PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today attended the Defence Investiture Ceremony 2026 (Phase-1) where Gallantry Awards were conferred upon our brave personnel.
The Prime Minister expressed pride in their extraordinary courage, commitment and selfless service to the nation.
The Prime Minister posted on X:
"Attended the Defence Investiture Ceremony 2026 (Phase-1) where Gallantry Awards were conferred upon our brave personnel. We are proud of their extraordinary courage, commitment and selfless service to the nation."