প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইনক্লুসিব দিবেলপমেন্ত অমসুং বিক্সিত ভারতকী ভিজনগী মতাংদা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
26 MAY 2026 1:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইকাই খুম্নরবা উপ রাস্ত্রপতি, শ্রী সি. পি. রাধাকৃষ্ণননা ইবা আর্তিকল অমা শেবর তৌখ্রে।
আর্তিকল অসিনা ভারতনা অমৃত কালগী মনুংদা মাংলোমদা চংশিল্লকপদা লৈবাক শিনবা থুংনা মীয়ামদা, মরুওইনা নারী শক্তি, নহাশিং অমসুং লৌমীশিংদা কান্নবা পীরিবা সরকারগী খোঙথাংশিং অসিগীদা ময়েক শেংনা তাক্লি। স্বামী বিবেকানন্দ, তিরুভল্লুবর অমসুং সুব্রামানয়া ভারতীদগী ইথিল লৌদুনা, ২০৪৭ ফাওবদা বিক্সিত ভারত অমা শেম্নবা পুন্না হোৎনমিন্ননবা মীপুম খুদিংমক্তা হায়জরি।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখি;
“অমৃত কালগী মনুংদা ভারতনা মাংলোমদা চংশিল্লকপদা, ইকাই খুম্নরবা @VPIndia Thiru @CPR_VPনা লৈবাক শিনবা থুংনা মীয়ামদা, মরুওইনা নারী শক্তি, নহাশিং অমসুং লৌমীশিংদা কান্নবা পীরিবা সরকারগী থৌরাংশিংদা পুক্নিং চিংশিনখি।
স্বামী বিবেকানন্দ, তিরুভল্লুবর অমসুং সুব্রামানয়া ভারতীদগী ইথিল লৌদুনা মহাক্না ২০৪৭ ফাওবদা বিক্সিত ভারত অমা শেম্নবা পুন্না হোৎনমিন্ননবা মীপুম খুদিংমক্তা হায়জখি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on inclusive development and vision for Viksit Bharat
26 MAY 2026 1:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has shared an article written by Hon’ble Vice President, Shri C. P. Radhakrishnan.
The article reflects on the government’s initiatives that have benefited people across the country, particularly Nari Shakti, youth and farmers, as Bharat moves ahead during Amrit Kaal. Drawing inspiration from Swami Vivekananda, Thiruvalluvar and Subramania Bharati, it calls upon everyone to strive together to create a Viksit Bharat by 2047.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“As Bharat marches ahead during Amrit Kaal, Hon'ble @VPIndia Thiru @CPR_VP dwells on the government's initiatives that have benefited people across the country, particularly Nari Shakti, youth and farmers.
Drawing inspiration from Swami Vivekananda, Thiruvalluvar and Subramania Bharati, he calls upon everyone to strive together to create a Viksit Bharat by 2047.”