ৰাষ্ট্ৰপতি সচিবালয়
২৬ৰ পৰা ২৮ মে'লৈ ছিকিম ভ্ৰমণ কৰিব ৰাষ্ট্ৰপতিয়ে
25 MAY 2026 7:10PM by PIB Guwahati
ভাৰতৰ ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰীমতী দ্ৰৌপদী মুৰ্মুৱে ২৬ মে'ৰ পৰা ২৮ মে', ২০২৬লৈ ছিকিম ভ্ৰমণ কৰিব।
২৬ মে'ত ৰাষ্ট্ৰপতিগৰাকীয়ে গেংটকত অৱস্থিত 'নামগ্যাল ইনষ্টিটিউট অব টিবেটলজী' পৰিদৰ্শন কৰিব।
২৭ মে'ত ৰাষ্ট্ৰপতিগৰাকীয়ে নাথু লা পাছ পৰিদৰ্শন কৰিব। সেই একেটা দিনতে তেওঁ গেংটকত ছিকিম বিশ্ববিদ্যালয়ৰ সমাৱৰ্তন সমাৰোহতো মুখ্য অতিথি হিচাপে উপস্থিত থাকিব।
২৮ মে'ত ৰাষ্ট্ৰপতিগৰাকীয়ে গেংটকত ছিকিম আৰক্ষীক 'প্ৰেছিডেণ্ট অ ইণ্ডিয়াছ পুলিচ কালাৰ' সন্মান প্ৰদান কৰিব।

President's Secretariat
PRESIDENT OF INDIA TO VISIT SIKKIM FROM MAY 26 TO 28
25 MAY 2026 7:10PM by PIB Delhi
The President of India Smt Droupadi Murmu will visit Sikkim from May 26 to 28, 2026.
On May 26, the President will visit Namgyal Institute of Tibetology at Gangtok.
On May 27, the President will visit Nathu La Pass. On the same day, she will also grace the convocation ceremony of Sikkim University at Gangtok.
On May 28, the President will present the President of India’s Police Colour to the Sikkim Police at Gangtok.