राष्ट्रपतिको सचिवालय
भारतकी राष्ट्रपति 26 देखि 28 मईसम्म सिक्किम भ्रमणमा आउने
25 MAY 2026 7:10PM by PIB Gangtok
नयाँ दिल्ली, 25 मई 2026।
भारतकी राष्ट्रपति श्रीमती द्रौपदी मुर्मू 26 देखि 28 मईसम्म सिक्किम भ्रमणमा आउनेछन्।
26 मई को दिन, राष्ट्रपतिले गान्तोकस्थित नामग्याल इन्स्टीट्युट अव् टिबेटोलजीको भ्रमण गर्नेछन्।
27 मई को दिन राष्ट्रपति नथुला भञ्ज्याङको दौडाहामा जानेछन्। यसै दिन उनी सिक्किम विश्वविद्यालयको दीक्षान्त समारोहमा पनि सहभागी बन्नेछन्।
28 मईको दिन राष्ट्रपतिले गान्तोकमा सिक्किम पुलिसलाई “प्रेसिडेन्ट अव् इण्डियाज् पुलिस कलर” प्रदान गर्नेछन्।

President's Secretariat
PRESIDENT OF INDIA TO VISIT SIKKIM FROM MAY 26 TO 28
25 MAY 2026 7:10PM by PIB Delhi
The President of India Smt Droupadi Murmu will visit Sikkim from May 26 to 28, 2026.
On May 26, the President will visit Namgyal Institute of Tibetology at Gangtok.
On May 27, the President will visit Nathu La Pass. On the same day, she will also grace the convocation ceremony of Sikkim University at Gangtok.
On May 28, the President will present the President of India’s Police Colour to the Sikkim Police at Gangtok.