প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারত-ইতালীগী মরীগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রী জিওর্জিয়া মেলোনিগা লোয়ননা অপুনবা ওপ-এদ অমা ইমিন্নখ্রে
লৈবাক অনিগী অখন্নবা স্ত্রেতজিক পার্ত্নরশিপ অসি মশক থোকপা থাক অমদা য়ৌরে হায়না প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি
20 MAY 2026 2:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ইতালিগী প্রধান মন্ত্রী শ্রীমতি মেলোনিগা লোইননা ওপ-এদ অমা ইখ্রে হায়না ফোঙদোকখ্রে। ভারত অমসুং ইতালিগী মরক্তা লৈনরিবা নাকল অনিগী ওইবা মরীশিং অসি করম্না মশক থোকপা তাঙ্কক অমদা য়ৌরকপগে হায়বগী মতাংদা জোর্জিয়া মেলোনীনা অকুপ্পা মরোল পীখি।
লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈনরিবা মরী অসি অখন্নবা স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ অমনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোংদোকখি। অসিগুম্বা মপাঙ্গল কনবা মরী অসি ইনোবেসন, মান্নবা দেমোক্রেসিগী ভেল্যুশিং অমসুং তুংলমচৎকীদমক মান্নবা মিৎয়েং অমনা অচেৎপা মওংদা থৌগৎলি হায়না শ্রী মোদীনা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখি:
"ইন্দিয়া-ইতালিগী মরী করম্না য়াম্না মরু ওইবা তাঙ্কক অমদা য়ৌরকপগে হায়বগী মতাংদা পি.এম. মেলোনীগা লোয়ননা ওপ-এদ অমা ইখি। ঐখোয়গী অসি অনৌবা পুথোকপা, মান্নবা দেমোক্রেসিগী ভেল্যুশিং অমসুং তুংলমচৎকীদমক মান্নবা মিৎয়েং অমনা লমজিংবা অখন্নবা স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ অমনি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister pens a joint op-ed with Italian Prime Minister Giorgia Meloni on India-Italy relations
PM highlights that the Special Strategic Partnership between the two nations has reached a decisive stage
20 MAY 2026 2:16PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared that he has penned a joint op-ed with the Prime Minister of Italy, Ms. Giorgia Meloni, detailing how the bilateral relations between India and Italy have reached a decisive stage.
The Prime Minister noted that the bond shared between the two countries is a Special Strategic Partnership. Shri Modi highlighted that this robust relationship is firmly driven by innovation, shared democratic values, and a common vision for the future.
The Prime Minister posted on X:
"Penned an op-ed with PM Meloni on how India-Italy ties have reached a decisive stage. Ours is a Special Strategic Partnership driven by innovation, shared democratic values and a common vision for the future."