প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নোর্ৱেগী হিস মজেস্তী নিংথৌ হরাল্দ V কা উনখিবা
18 MAY 2026 7:36PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ওস্লোদা লৈবা রোয়ল পেলেসতা নোরৱেগী নিংথৌ হেরাল্দ V কা উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী মীয়ামগী য়াইফ-পাউজেল থমখি। মহাক্না নোরৱেগী মহৌশাগী ফজবশিংবু শিংথাখি অমসুং ভারত অমসুং নোরৱেগী মরক্তা মতম শাংনা লৈরক্লবা মরুপ-মপাং ওইবগী মরী অসি গনতন্ত্র, আইনগী কাঙলোন অমসুং মীয়ামগীদমক লৈবা লৈঙাক্কী মান্নবা মগুনশিংদা য়ুম্ফম ওইদুনা মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎলক্লি হায়না ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রী মোদী অমসুং হিস মেজেস্তী নিংথৌ হেরোল্দ V না তোঙান তোঙানবা সেক্তরশিংদা মরু ওইনা অনৌবা তেক্নোলোজীশিংদা ভারত অমসুং নোরৱেগী কম্পেনীশিংনা পায়খৎলিবা চাউখৎ থৌরাংশিংগী মতাংদা খন্নখি।
মীফম অদুগী মতুংদা প্রধান মন্ত্রী মোদীবু ইকায় খুম্নবা ওইনা হিস মেজেস্তিনা চাক্লেন অমা লাঙখি।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাকপু তরাম্না ওকপীবগীদমক হিস মজেস্তীবু থাগৎপা ফোংদোকখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s Audience with His Majesty King Harald V of Norway
18 MAY 2026 7:36PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today had an audience with His Majesty King Harald V of Norway at the Royal Palace in Oslo.
Prime Minister conveyed the greetings and best wishes of the people of India. He appreciated the natural beauty of Norway and underlined that the long-standing friendship between India and Norway continues to grow stronger, anchored in shared values of democracy, the rule of law, and people-centric governance.
Prime Minister Modi and His Majesty King Harald V discussed the impressive strides made by Indian and Norwegian companies across diverse sectors particularly in new technologies.
The audience was followed by a luncheon hosted by His Majesty in honour of Prime Minister Modi.
Prime Minister thanked His Majesty for the gracious hospitality extended to him.