প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রসিয়াগী ফোরেন মিনিস্তরনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে
২০২৫গী দিসেম্বরদা লুচিংবা অনীগী মীফম মতুংদগী নাকল অনিগী ওইবা তেংবাং পীনবগী খোংজেলগী মতাংদা এ.এম. লভ্রোভনা প্রধান মন্ত্রীদা পাউদমখি
এম.এফ. লভ্রোভ অমসুং প্রধান মন্ত্রীনা য়ুক্রেন অমসুং নোংচুপ এসিয়াদা ওইরিবা ফীভম য়াওনা লমদমশিং অসিগী অমসুং মালেমগী মতাংদা মান্নবা হিরমশিং খন্নখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতনা দাইলোগ অমসুং দিপ্লোমেসীগী মায়কৈদা চঙশিনবগী অপাম্বা অদু নৌহৌনা ফোংদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি পুতিনবু য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
14 MAY 2026 4:42PM by PIB Imphal
রসিয়ন ফেদরেসনগী ফোরেন মিনিস্তর ঐচ.ই. মিস্তর সের্গেয় লভ্রোভনা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে।
২০২৫গী দিসেম্বরদা ২৩শুবা ভারত-রসিয়া চহিগী সমিৎকীদমক লুচিংবা অনিনা উনখিবা অদুদগী হৌরগা নাকল অনিগী ওইবা তেংবাং পীনবগী মতাংদা খুমাং চাওশিল্লকপগী মতাংদা ফোরেন মিনিস্তর লভ্রোভনা প্রধান মন্ত্রীদা পাউদমখি।
ফোরেন মিনিস্তর লভ্রোব অমসুং প্রধান মন্ত্রীনা য়ুক্রেন অমসুং নোংচুপ এসিয়াদা ওইরিবা ফীভম য়াওনা পুক্নিং চিংশিন্নিংঙাই ওইবা লমদমশিং অসিদগী অমসুং মালেমগী ওইবা হিরম কয়াদা ৱাখল্লোনশিং ফোংদোক্নখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতনা ৱারী-ৱাতাই অমসুং দিপ্লোমেসীবু মাংলোমদা চংশিনবগী খ্বাইদগী ফবা লম্বী অমা ওইনা লেপ্পা নাইদনা থম্লিবা অদু অমুক হন্না ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ফোরেন মিনিস্তর লাভ্রোভপু রাস্ত্রপতি পুতিনদা মহাক্কী য়াইফ পাউজেল পাউদম্বীনবা হায়খি।

Prime Minister's Office
Russia’s Foreign Minister calls on Prime Minister Shri Narendra Modi
FM Lavrov briefs PM on the progress achieved in bilateral cooperation since the meeting of the two leaders in December 2025
FM Lavrov and PM discuss regional and global issues of mutual interest, including the situation in Ukraine and West Asia
PM reiterates India’s consistent stand in favour of dialogue and diplomacy
PM conveys his warm greetings to President Putin
14 MAY 2026 4:42PM by PIB Delhi
The Foreign Minister of the Russian Federation, H.E. Mr. Sergei Lavrov, called on Prime Minister Shri Narendra Modi today.
Foreign Minister Lavrov briefed the Prime Minister on the progress achieved in bilateral cooperation since the meeting of the two leaders in December 2025 for the 23rd India-Russia Annual Summit.
Foreign Minister Lavrov and PM exchanged views on various regional and global issues of mutual interest, including the situation in Ukraine and West Asia.
Prime Minister reiterated India’s consistent stand in of dialogue and diplomacy as the best way forward.
Prime Minister requested Foreign Minister Lavrov to convey his warm greetings to President Putin.