প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ ৰাছিয়াৰ বৈদেশিক মন্ত্ৰীৰ
২০২৫ চনৰ ডিচেম্বৰত দুয়োগৰাকী নেতাই বৈঠকত মিলিত হোৱাৰ পিছত দ্বিপাক্ষিক সহযোগিতাৰ অগ্ৰগতিৰ বিষয়ে প্ৰধানমন্ত্ৰীক অৱগত কৰে বৈদেশিক মন্ত্ৰী লাভৰভে
বৈদেশিক মন্ত্ৰী লাভৰভ আৰু প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ইউক্ৰেইন তথা পশ্চিম এছিয়াৰ পৰিস্থিতিকে ধৰি পাৰস্পৰিক স্বাৰ্থজড়িত আঞ্চলিক আৰু গোলকীয় বিষয়সমূহত আলোচনা কৰে
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে আলোচনা আৰু কূটনীতিৰ সপক্ষে ভাৰতৰ ধাৰাবাহিক স্থিতি পুনৰবাৰ উল্লেখ কৰে
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৰাষ্ট্ৰপতি পুটিনক তেওঁৰ আন্তৰিক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে
14 MAY 2026 4:42PM by PIB Guwahati
ৰাছিয়ান ফেডাৰেচনৰ বৈদেশিক মন্ত্ৰী মহামহিম চাৰ্গেই লাভৰভে আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কৰে।
২০২৫ চনৰ ডিচেম্বৰত দুয়োগৰাকী নেতাই ২৩সংখ্যক ভাৰত-ৰাছিয়া বাৰ্ষিক সন্মিলনৰ বৈঠকত মিলিত হোৱাৰ পিছৰ দ্বিপাক্ষিক সহযোগিতাৰ অগ্ৰগতিৰ বিষয়ে প্ৰধানমন্ত্ৰীক অৱগত কৰে বৈদেশিক মন্ত্ৰী লাভৰভে।
ইউক্ৰেইন আৰু পশ্চিম এছিয়াৰ পৰিস্থিতিকে ধৰি পাৰস্পৰিক স্বাৰ্থজড়িত বিভিন্ন আঞ্চলিক আৰু গোলকীয় বিষয়ত বৈদেশিক মন্ত্ৰী লাভৰভ আৰু প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে মত বিনিময় কৰে।
আগবাঢ়ি যোৱাৰ বাবে আলোচনা আৰু কূটনীতিৰ সপক্ষে ভাৰতৰ ধাৰাবাহিক স্থিতিক সৰ্বোত্তম পথ হিচাপে পুনৰবাৰ উল্লেখ কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে বৈদেশিক মন্ত্ৰী লাভৰভক ৰাষ্ট্ৰপতি পুটিনক তেওঁৰ আন্তৰিক শুভেচ্ছা জনাবলৈ অনুৰোধ জনায়।

Prime Minister's Office
Russia’s Foreign Minister calls on Prime Minister Shri Narendra Modi
FM Lavrov briefs PM on the progress achieved in bilateral cooperation since the meeting of the two leaders in December 2025
FM Lavrov and PM discuss regional and global issues of mutual interest, including the situation in Ukraine and West Asia
PM reiterates India’s consistent stand in favour of dialogue and diplomacy
PM conveys his warm greetings to President Putin
14 MAY 2026 4:42PM by PIB Delhi
The Foreign Minister of the Russian Federation, H.E. Mr. Sergei Lavrov, called on Prime Minister Shri Narendra Modi today.
Foreign Minister Lavrov briefed the Prime Minister on the progress achieved in bilateral cooperation since the meeting of the two leaders in December 2025 for the 23rd India-Russia Annual Summit.
Foreign Minister Lavrov and PM exchanged views on various regional and global issues of mutual interest, including the situation in Ukraine and West Asia.
Prime Minister reiterated India’s consistent stand in of dialogue and diplomacy as the best way forward.
Prime Minister requested Foreign Minister Lavrov to convey his warm greetings to President Putin.