প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
তামিলনাডুৰ মুখ্যমন্ত্ৰীৰূপে শপত গ্ৰহণ কৰা থিৰু চি যোচেফ বিজয়ক শুভেচ্ছা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
10 MAY 2026 11:10AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি থিৰু চি যোচেফ বিজয়ক তামিলনাডুৰ মুখ্যমন্ত্ৰী হিচাপে শপত গ্ৰহণ কৰাৰ বাবে অভিনন্দন জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে তেওঁৰ নতুন কাৰ্যকালৰ বাবে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰাৰ লগতে ৰাজ্যবাসীৰ কল্যাণ আৰু উন্নয়নৰ বাবে তামিলনাডু চৰকাৰৰ সৈতে ঘনিষ্ঠভাৱে কাম কৰাৰ কেন্দ্ৰীয় চৰকাৰৰ প্ৰতিশ্ৰুতি পুনৰবাৰ উল্লেখ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সৰ এটা পোষ্টত লিখিছে;
"তামিলনাডুৰ মুখ্যমন্ত্ৰী হিচাপে শপত গ্ৰহণ কৰাৰ বাবে থিৰু চি যোচেফ বিজয়ক অভিনন্দন। তেওঁৰ আগন্তুক কাৰ্যকালৰ বাবে শুভেচ্ছা। কেন্দ্ৰীয় চৰকাৰে তামিলনাডু চৰকাৰৰ সৈতে ঘনিষ্ঠভাৱে কাম কৰি জনসাধাৰণৰ জীৱন উন্নত কৰাৰ বাবে কাম কৰি যাব।
@TVKVijayHQ”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Thiru C. Joseph Vijay on taking oath as Tamil Nadu Chief Minister
10 MAY 2026 11:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Thiru C. Joseph Vijay on taking oath as the Chief Minister of Tamil Nadu.
The Prime Minister also conveyed his best wishes for the new tenure and reaffirmed the commitment of the Central Government to work together with the Government of Tamil Nadu for the welfare and development of the people of the state.
The Prime Minister wrote on X;
“Congratulations to Thiru C. Joseph Vijay on taking oath as Tamil Nadu Chief Minister. Best wishes for his tenure ahead. The Central Government will keep working with the Tamil Nadu Government to improve the lives of people.
@TVKVijayHQ”