প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নতুন দিল্লীত অনুষ্ঠিত হেড অব মিছন সন্মিলনত অংশগ্ৰহণ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
30 APR 2026 10:42PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি নতুন দিল্লীত অনুষ্ঠিত হেড অব মিছন সন্মিলনত অংশগ্ৰহণ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে উল্লেখ কৰে যে বাণিজ্য, প্ৰযুক্তি আৰু কৌশলগত অংশীদাৰিত্বক আগবঢ়াই নিয়াৰ জৰিয়তে ভাৰতৰ গোলকীয় সংযোগ শক্তিশালী কৰাৰ উপৰি ইয়াত প্ৰবাসী ভাৰতীয়সকলৰ সৈতে সম্পৰ্ক গভীৰ কৰাৰ ক্ষেত্ৰত বিস্তৃত আলোচনা অনুষ্ঠিত হৈছিল।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্সৰ এটা পোষ্টত কয় :
"নতুন দিল্লীত অনুষ্ঠিত হেড অব মিছন সন্মিলনত অংশগ্ৰহণ কৰোঁ। ইয়াত বাণিজ্য, প্ৰযুক্তি আৰু কৌশলগত অংশীদাৰিত্ব আগবঢ়াই নিয়াৰ জৰিয়তে ভাৰতৰ গোলকীয় সংযোগ শক্তিশালী কৰাৰ লগতে প্ৰবাসী ভাৰতীয়ৰ সৈতে সম্পৰ্ক গভীৰ কৰাৰ ওপৰত বিস্তৃত আলোচনা কৰা হয়।"

Prime Minister's Office
Prime Minister attends the Heads of Missions Conference in New Delhi
30 APR 2026 10:42PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today attended the Heads of Missions Conference in New Delhi.
The Prime Minister noted that extensive discussions were held on strengthening India’s global engagement through advancing trade, technology, and strategic partnerships, while also deepening the connection with the Indian diaspora.
The Prime Minister posted on X:
"Attended the Heads of Missions Conference in New Delhi. We had extensive discussions on strengthening India’s global engagement through advancing trade, technology and strategic partnerships, while deepening the connect with our diaspora."