প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী ন্যু দিল্লিদা মিসনশিংগী লুচিংবশিংগী মীফম শরুক য়াখ্রে
30 APR 2026 10:42PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ন্যু দিল্লিদা মিসনশিংগী লুচিংবশিংগী মীফম শরুক য়াখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি অৱাংবা থাক্কী ললোন-ইতিক, তেক্নোলোজি অমসুং ষ্ট্রাতেজিক পার্তনরশিপশিংগী খুৎথাংদা ভারতনা মালেমগী লৈবাকশিংগী থবক তৌমিন্নবা হেনগৎহন্নবা লোয়ননা মপান লৈবাকশিংদা লৈরিবা ভারতমচাশিংগা অচেৎপা মরী লৈনবসু য়াম্না কুপ্না খন্ন-নৈনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ন্যু দিল্লিদা মিসনশিংগী লুচিংবশিংগী মীফম শরুক য়াখ্রে। অৱাংবা থাক্কী ললোন-ইতিক, তেক্নোলোজি অমসুং ষ্ট্রাতেজিক পার্তনরশিপশিংগী খুৎথাংদা ভারতনা মালেমগী লৈবাকশিংগী থবক তৌমিন্নবা হেনগৎহন্নবা লোয়ননা মপান লৈবাকশিংদা লৈরিবা ভারতমচাশিংগা অচেৎপা মরী লৈনবসু ঐখোয় য়াম্না কুপ্না খন্ন-নৈনখি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister attends the Heads of Missions Conference in New Delhi
30 APR 2026 10:42PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today attended the Heads of Missions Conference in New Delhi.
The Prime Minister noted that extensive discussions were held on strengthening India’s global engagement through advancing trade, technology, and strategic partnerships, while also deepening the connection with the Indian diaspora.
The Prime Minister posted on X:
"Attended the Heads of Missions Conference in New Delhi. We had extensive discussions on strengthening India’s global engagement through advancing trade, technology and strategic partnerships, while deepening the connect with our diaspora."