প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
খোঙউপ শাবগী উদ্যোগতা তেক্নিকেল তেক্সতাইলশিং হাপচিনবগী মতাংদা ফোঙদোকপা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা শরুক য়াখ্রে
29 APR 2026 4:27PM by PIB Imphal
খোঙউপ শাবগী উদ্যোগতা তেক্নিকেল তেক্সতাইলশিং হাপচিনবগী মতাংদা ফোঙদোকপা য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী গিরিরাজ সিংহনা ইবা আর্তিকল অমা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শরুক য়াখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি আর্তিকল অসিদা অচম্বা অদুবু য়াম্না শক্তি লৈবা লৌশিং অমা পুথোক্লি, মদুদি খোঙউপ শাবদা তেক্নিকেল তেক্সতাইলশিং শীজিন্নবা অনৌবা ৱাখল্লোন অমা নত্তে, মাঙজৌননা উদ্যোগ অসিদা শীজিন্নরে হায়রি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“আর্তিকল অসিদা, খোঙউপ শাবদা তেক্নিকেল তেক্সতাইলশিং শীজিন্নবা অনৌবা ৱাখল্লোন অমা নত্তে, মাঙজৌননা উদ্যোগ অসিদা শীজিন্নরে হায়না অচম্বা অদুবু অফবা লৌশিং অমা য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী @girirajsinghbjp না তাক্লে।
মহাক্না হায়খি মদুদি মাঙদা তারিবা থবক্তি পুনশিনবা অসি মশক খঙবা, শেম-শাবা অমসুং পাকথোক-চাউথোকহনবনি, তেক্নিকেল তেক্সতাইলগী থবকশিংদা খোঙউপ শাবগী থবক মপুংফানা পুশিল্লকপনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article highlighting the integration of technical textiles in the footwear industry
29 APR 2026 4:27PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article by Union Minister Shri Giriraj Singh, highlighting the role and integration of technical textiles within the footwear industry.
The Prime Minister noted that the article brings out a simple but powerful insight that technical textiles in footwear are not merely an emerging concept but are already deeply embedded in the industry.
The Prime Minister posted on X:
"In this article, Union Minister Shri @girirajsinghbjp brings out a simple but powerful insight that technical textiles in footwear are not an emerging concept but are already embedded in the industry.
He emphasises that the task ahead is to recognise, organise and scale this integration, bringing the footwear sector more explicitly within the technical textiles ecosystem."