প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰতৰ বিকাশৰ যাত্ৰাত যুগান্তকাৰী সংস্কাৰৰ ওপৰত আলোকপাত কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে লিংকডইনৰ এটা পোষ্ট শ্বেয়াৰ কৰে।
ভাৰতে সংস্কাৰ এক্সপ্ৰেছত যাত্ৰা কৰিছে: প্ৰধানমন্ত্ৰী
30 DEC 2025 4:23PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ২০২৫ চনত গ্ৰহণ কৰা পৰিৱৰ্তনমূলক সংস্কাৰৰ কথা উল্লেখ কৰে, যাৰ জৰিয়তে ভাৰতে দ্ৰুত বিকাশ আৰু বিকাশৰ পথত অগ্ৰসৰ হৈছে।
ভাৰতে সংস্কাৰ এক্সপ্ৰেছত যাত্ৰা কৰিছে বুলি উল্লেখ কৰি শ্ৰী মোদীয়ে কয়:
ভাৰতে সংস্কাৰ এক্সপ্ৰেছত যাত্ৰা কৰিছে।
২০২৫ বৰ্ষত বিভিন্ন খণ্ডত যুগান্তকাৰী সংস্কাৰ সাধন কৰা হ'ব যিয়ে আমাৰ বিকাশৰ যাত্ৰাত গতি প্ৰদান কৰিব। ইয়ে বিকাশ ভাৰত গঢ়াৰ বাবে আমাৰ প্ৰচেষ্টাৱলীও বৃদ্ধি কৰিব।
@LinkedIn-ত কিছু কথা শ্বেয়াৰ কৰিছিল

Prime Minister's Office
PM shares a LinkedIn post highlighting Landmark Reforms Driving India’s Growth Journey
India has boarded the Reform Express!: PM
30 DEC 2025 4:23PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today underscored the transformative reforms undertaken in 2025 that have set India firmly on the path of accelerated growth and development.
Underlining that India has boarded the Reform Express, Shri Modi said:
“India has boarded the Reform Express!
2025 witnessed pathbreaking reforms across various sectors which have added momentum to our growth journey. They will also enhance our efforts to build a Viksit Bharat.
Shared a few thoughts on @LinkedIn”