Prime Minister's Office
PM shares a LinkedIn post highlighting Landmark Reforms Driving India’s Growth Journey
India has boarded the Reform Express!: PM
30 DEC 2025 4:23PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today underscored the transformative reforms undertaken in 2025 that have set India firmly on the path of accelerated growth and development.
Underlining that India has boarded the Reform Express, Shri Modi said:
“India has boarded the Reform Express!
2025 witnessed pathbreaking reforms across various sectors which have added momentum to our growth journey. They will also enhance our efforts to build a Viksit Bharat.
Shared a few thoughts on @LinkedIn”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভারতকী চাউখৎ খোঙচৎতা শাহৌ পীরিবা মরু ওইবা রিফোর্মশিং উৎলিবা লিঙ্কইন পোস্ত অমা শেয়র তৌখ্রে
ভারতনা রিফোর্ম এক্সপ্রেস তোংখ্রে!: পি.এম.
30 DEC 2025 4:23PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি 2025 ফাওবদা ভারতপু খোঙজেল য়াংনা চাউখৎপগী লম্বীদা পুরকখিবা ত্রান্সফোর্মেতিব রিফোর্মশিং অদু পনখি।
ভারতনা রিফোর্ম এক্সপ্রেস তোংখ্রে হায়না পল্লদুনা শ্রী মোদীনা হায়খি:
“ভারতনা রিফোর্ম এক্সপ্রেস তোংখ্রে!
2025দা সেক্তর কয়াদা চাউখৎপা য়াবা রিফোর্মশিং পাংথোক্লে। ঐখোয়গী চাউখৎ খোঙচৎতা হেন্না খোঙজেল য়াঙখৎহল্লে। মসিনা ভিক্সিৎ ভারত অমা শেমগৎনবা ঐখোয়না হোৎনরিবশিং অসিসু শাহৌ পীরি।
@LinkedInদা ৱাখল্লোন খরা শেয়র তৌখি।”