ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭାରତର ଅଭିବୃଦ୍ଧି ଯାତ୍ରାକୁ ଆଗକୁ ବଢାଇବା ପାଇଁ ଐତିହାସିକ ସଂସ୍କାର ଉପରେ ଏକ LinkedIn ପୋଷ୍ଟ ସେୟାର କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
30 DEC 2025 4:23PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ୨୦୨୫ ମସିହାରେ ଗ୍ରହଣ କରାଯାଇଥିବା ପରିବର୍ତ୍ତନକାରୀ ସଂସ୍କାରଗୁଡ଼ିକ ଉପରେ ଗୁରୁତ୍ୱାରୋପ କରିଛନ୍ତି ଯାହା ଭାରତକୁ ଦ୍ରୁତ ଅଭିବୃଦ୍ଧି ଏବଂ ବିକାଶ ପଥରେ ନିଶ୍ଚିତ ଭାବରେ ସ୍ଥାପିତ କରିଛି।
ଭାରତ ସଂସ୍କାର ଏକ୍ସପ୍ରେସରେ ଯାତ୍ରା କରୁଛି ବୋଲି ଉଲ୍ଲେଖ କରି ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି:
“ଭାରତ ସଂସ୍କାର ଏକ୍ସପ୍ରେସରେ ଯାତ୍ରା କରୁଛି!
୨୦୨୫ ମସିହାରେ ବିଭିନ୍ନ କ୍ଷେତ୍ରରେ ଯୁଗାନ୍ତକାରୀ ସଂସ୍କାର ଦେଖାଯାଇଛି ଯାହା ଆମର ଅଭିବୃଦ୍ଧି ଯାତ୍ରାକୁ ଗତିଶୀଳ କରିଛି। ଏହା ଏକ ‘ବିକଶିତ ଭାରତ’ ନିର୍ମାଣ ପାଇଁ ଆମର ପ୍ରୟାସକୁ ମଧ୍ୟ ମଜଭୁତ କରିବ।

Prime Minister's Office
PM shares a LinkedIn post highlighting Landmark Reforms Driving India’s Growth Journey
India has boarded the Reform Express!: PM
30 DEC 2025 4:23PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today underscored the transformative reforms undertaken in 2025 that have set India firmly on the path of accelerated growth and development.
Underlining that India has boarded the Reform Express, Shri Modi said:
“India has boarded the Reform Express!
2025 witnessed pathbreaking reforms across various sectors which have added momentum to our growth journey. They will also enhance our efforts to build a Viksit Bharat.
Shared a few thoughts on @LinkedIn”