Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives in a mishap in Valsad, Gujarat
22 APR 2026 8:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister expressed grief over the loss of lives in a mishap at Valsad district of Gujarat. Extending his heartfelt condolences to the families who lost their loved ones in the tragic incident, the Prime Minister also prayed for the swift recovery of those injured.
The Prime Minister posted on X:
“The loss of lives due to a mishap in Valsad, Gujarat, is saddening. My thoughts are with the bereaved families in this hour of grief. Praying for the swift recovery of the injured: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গুজরাতকী বলসাদতা থোকখিবা লাইবক থিবা থৌদোক্তা থৱায় মাঙখিবশিংগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
22 APR 2026 8:34PM by PIB Imphal
গুজরাতকী বলসাদ জিলাদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক অমদা থৱায় মাঙখিবশিংগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। থৌদোক অসিদা মখোয়গী নুংশিজরবশিংবু কায়নখ্রবা ইমুং-মনুংশিংগী মফমদা মহাক্কী পুক্নিং অৱাবা ফোঙদোকপা অমসুং লৈখিদ্রবশিংগীদমক থমোয় শোক্না অৱাবা ফোঙদোকখিবগা লোয়ননা, প্রধান মন্ত্রীনা অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবগীদমক থৌনিখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা ফোঙদোকখি:
“গুজরাতকী বলসাদতা থোকখিবা লাইবক থিবা থৌদোক অমনা মরম ওইদুনা থৱায় মাঙখিবশিং অসি য়াম্না নুংঙাইতবা অমনি। অৱাবগী পুংফম অসিদা ঐহাক্না লৈখিদ্রবা ইমুংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবগীদমক থৌনিজরি: PM @narendramodi”