Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah pays tributes to the martyrs of CRPF on its Valour Day
On this day in 1965, the fearless warriors of CRPF stood like an unbreakable wall at Sardar Post in the Rann of Kutch
Heartfelt tributes to the martyrs who laid down their lives for the honor and security of nation
09 APR 2026 2:11PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah paid his tributes to the martyrs of
the Central Reserve Police Force (CRPF) on the occasion of CRPF Valour Day.
In a post on X, Shri Amit Shah said, “Salute to the indomitable courage and sacrifice of our brave hearts on CRPF Valour Day. On this day in 1965, the fearless warriors of CRPF stood like an unbreakable wall at Sardar Post in the Rann of Kutch, crushing the enemy’s advances and writing a glorious chapter of bravery in India’s history. Heartfelt tributes to the martyrs who laid down their lives for the honour and security of the nation.”

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহনা সি.আর.পি.এফ.কী ভেলর দেনা লাকপদা সি.আর.পি.এফ.কী থৱায় কৎখ্রবা অথৌবশিংদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
১৯৬৫গী ঙসিগী নুমিৎ অসিদা সি.আর.পি.এফ.কী থৌনা ফরবা লান্মীশিংনা রন ওফ কচ্ছতা লৈবা সরদার পোস্ততা থুগাইবা ঙমদ্রবা ফক্লাংগুম্না লেপখি
লৈবাক্কী ইকাই খুম্নবা অমসুং ঙাকশেলগীদমক মখোয়গী পুন্সি কৎখিবা অথৌবশিংদা থম্মোয় শেংনা ইকাই খুম্নবা উৎচরি
09 APR 2026 2:11PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহনা সি.আর.পি.এফ.কী ভেলর দেনা লাকপদা সেন্ত্রেল রিজর্ব পুলিস ফোর্স (সি.আর.পি.এফ.)কী থৱায় কৎখ্রবা অথৌবশিংদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
শ্রী অমিত শাহনা এক্সজী পোস্ত অমদা হায়খি, “সি.আর.পি.এফ.কী ভেলর দেনা লাকপদা ঐখোয়গী থৌনা ফরবা মীওইশিংগী লম্বা লৈত্রবা থৌনা অমসুং কত্থোকপা অদুবু ইকাই খুম্নবা উৎচরি। ১৯৬৫গী ঙসিগী নুমিত্তা, সি.আর.পি.এফ.কী থৌনা ফরবা লান্মীশিংনা রন ওফ কচ্ছতা লৈবা সরদার পোস্ততা থুগাইবা ঙমদ্রবা ফক্লাংগুম্না লেপখি, য়েক্নবশিংনা চংশিল্লকপা অদু থেংনখি অমসুং ভারতকী পুৱারীদা থৌনাগী শিংথানিংঙাই ওইবা পন্দুপ অমা ইরমখি। লৈবাক্কী ইকাই খুম্নবা অমসুং ঙাকশেলগীদমক মখোয়গী পুন্সি কৎখিবা অথৌবশিংদা থম্মোয় শেংনা ইকাই খুম্নবা উৎচরি।