প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রসিয়াগী ফার্স্ত দিপুতী পি.এম. দেনিস মন্তুরোবনা পি.এম. মোদীদা উনখ্রে
ফার্স্ত দিপুতী পি.এম. মন্তুরোনবনা পি.এম.দা ললোন-ইতিক, হার, কন্নেক্তিবিতী অমসুং মীয়ামগী মরক্তা লৈনরিবা মরীশিংদা পায়খৎপা থবক্কী খোঙজেলগী মতাংদা পাউদমখ্রে
পি.এম.না দিসেম্বর ২০২৫দা ভারত্তা লাক্লম্বা রাস্ত্রপতি পুতিনগী মায়পাক্লবা খোঙচৎকী মতাংদা নীংশিংখ্রে
পি.এম.না সম্মিৎকী ফলশিং থবক ওইনা ওন্থোকপগী মাইকৈদা লেপ্পা লৈতনা থবক পায়খৎপদা অপেনবা ফোংদোকখ্রে
পি.এম.না রাস্ত্রপতি পুতিনদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
02 APR 2026 7:21PM by PIB Imphal
রসিয়ন ফেদরেসনগী ফার্স্ত দিপুতী প্রাইম মিনিস্তর, ঐচ.ই. দেনিস মন্তুরোবনা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে।
ফার্স্ত দিপুতি পি.এম. মন্তুরোবনা প্রধান মন্ত্রীদা ললোন-ইতিক অমসুং ইকোনোমিক পার্তনরশিপ, ফর্তিলাইজরশিং, কন্নেক্তিবিতী অমসুং মীয়ামগী মরক্তা লৈনরিবা মরী য়াওনা নাকল অনিমক্তা কান্নরবা কোওপরেসনগী তোঙান তোঙানবা লমশিংদা খুমাং চাউশিল্লিবগী মতাংদা পাউদমখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ২০২৫গী দিসেম্বরদা ২৩শুবা ভারত-রসিয়াগী চহিগী মীফমগীদমক রাস্ত্রপতি পুতিন্না ভারত্তা লাক্লম্বা মায় পাক্লবা খোঙচৎ অদু নীংশিংখি।
মহাক্না ভারত-রসিয়াগী স্পেসিএল এন্দ প্রিভিলেজ স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা পান্দম থমদুনা চহিগী সম্মিৎ অদুদগী ফংবা মহৈশিং অদু ইমপ্লিমেন্ত তৌনবা নাকল অনিমক্না লেপ্পা লৈতনা হোৎনরিবা অসিদা নুংঙাইবা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি পুতিনদা য়াইফ-পাউজেল পীখি অমসুং মখোয় অনিগী মরক্তা মখা তানা ৱারী শানবগীদমক মহাক্না থাজবা থম্মি ফোংদোকখি।

Prime Minister's Office
First Deputy PM of Russia Denis Manturov calls on PM Modi
First Deputy PM Manturov briefs PM on progress in trade, fertilizers, connectivity and people-to-people ties
PM recalls the successful visit of President Putin to India in December 2025
PM expresses satisfaction at the sustained efforts towards implementation of the Summit outcomes
PM extends warm greetings to President Putin
02 APR 2026 7:21PM by PIB Delhi
The First Deputy Prime Minister of the Russian Federation, H.E. Denis Manturov, called on Prime Minister Shri Narendra Modi today.
First Deputy PM Manturov briefed PM on the progress in various areas of mutually beneficial cooperation, including trade and economic partnership, fertilizers, connectivity and people-to-people ties.
PM recalled the successful visit of President Putin to India in December 2025 for the 23rd India-Russia Annual Summit.
He expressed satisfaction at the sustained efforts being made by both sides towards implementation of the outcomes from the Annual Summit, aimed at further strengthening the India- Russia Special and Privileged Strategic Partnership.
PM extended warm greetings to President Putin and said that he looked forward to their continued exchanges.