প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীক সাক্ষাৎ ৰাছিয়াৰ প্ৰথম উপ-প্ৰধানমন্ত্ৰী ডেনিছ মণ্টুৰুৱৰ
বাণিজ্য, সাৰ, যোগাযোগ ব্যৱস্থা আৰু জনসাধাৰণৰ মাজত থকা সম্পৰ্ক সন্দৰ্ভত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ সৈতে বাৰ্তালাপ প্ৰথম উপ-প্ৰধানমন্ত্ৰী মণ্টুৰুৱৰ
২০২৫ চনৰ ডিচেম্বৰত ৰাষ্ট্ৰপতি পুটিনৰ সফল ভাৰত ভ্ৰমণৰ কথা স্মৰণ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
সন্মিলনৰ ফলাফল কাৰ্যকৰী কৰাৰ অৰ্থে নিৰন্তৰ প্ৰচেষ্টাক লৈ সন্তোষ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
ৰাষ্ট্ৰপতি পুটিনক আন্তৰিক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
02 APR 2026 7:21PM by PIB Guwahati
ৰাছিয়াৰ প্ৰথম উপ-প্ৰধানমন্ত্ৰী মহামহিম ডেনিছ আজি মণ্টুৰুৱে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কৰে ।
তেওঁ বাণিজ্য আৰু অৰ্থনৈতিক অংশীদাৰিত্ব, সাৰ, সংযোগ আৰু জনসাধাৰণৰ মাজত সম্পৰ্ককে ধৰি পাৰস্পৰিক লাভজনক সহযোগিতাৰ বিভিন্ন ক্ষেত্ৰৰ অগ্ৰগতিৰ বিষয়ে প্ৰধানমন্ত্ৰীক অৱগত কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ২৩সংখ্যক ভাৰত-ৰাছিয়া বাৰ্ষিক সন্মিলনৰ বাবে ২০২৫ৰ ডিচেম্বৰত ৰাষ্ট্ৰপতি পুটিনৰ সফল ভাৰত ভ্ৰমণৰ কথা স্মৰণ কৰে।
তেওঁ ভাৰত-ৰাছিয়াৰ বিশেষ আৰু বিশেষাধিকাৰপ্ৰাপ্ত কৌশলগত অংশীদাৰিত্বক অধিক শক্তিশালী কৰাৰ লক্ষ্যৰে বাৰ্ষিক সন্মিলনৰ ফলাফলসমূহ কাৰ্যকৰী কৰাৰ অৰ্থে উভয় পক্ষই নিৰন্তৰ প্ৰচেষ্টাক লৈ সন্তোষ প্ৰকাশ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৰাষ্ট্ৰপতি পুটিনক আন্তৰিক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰাৰ লগতে তেওঁলোকৰ মাজত পৰস্পৰৰ মত বিনিময় অব্যাহত থকাৰ বাবে আগ্ৰহ প্ৰকাশ কৰে।

Prime Minister's Office
First Deputy PM of Russia Denis Manturov calls on PM Modi
First Deputy PM Manturov briefs PM on progress in trade, fertilizers, connectivity and people-to-people ties
PM recalls the successful visit of President Putin to India in December 2025
PM expresses satisfaction at the sustained efforts towards implementation of the Summit outcomes
PM extends warm greetings to President Putin
02 APR 2026 7:21PM by PIB Delhi
The First Deputy Prime Minister of the Russian Federation, H.E. Denis Manturov, called on Prime Minister Shri Narendra Modi today.
First Deputy PM Manturov briefed PM on the progress in various areas of mutually beneficial cooperation, including trade and economic partnership, fertilizers, connectivity and people-to-people ties.
PM recalled the successful visit of President Putin to India in December 2025 for the 23rd India-Russia Annual Summit.
He expressed satisfaction at the sustained efforts being made by both sides towards implementation of the outcomes from the Annual Summit, aimed at further strengthening the India- Russia Special and Privileged Strategic Partnership.
PM extended warm greetings to President Putin and said that he looked forward to their continued exchanges.