প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এন.ই.পি. ২০২০না করম্না ভারত্তা খঙনীংবগী ইথিল অমসুং হোলিস্তিক দিবেলপমেন্ত অসিবু মখা তানা য়োকখৎবগে হায়বগী মতাংদা আর্তিকল অমা শিয়র তৌখ্রে
01 APR 2026 8:08PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী ধর্মেন্দ্র প্রধাননা ইবা এন.ই.পি. ২০২০গী মখাদা ভারতনা করম্না ফাউন্দেস্নেল লিতরেসি অমসুং নুংঙাইনা মহৈ তম্বাদা চাউনা মীৎয়েং থমদুনা খঙনীংবগী ইথিল অমসুং হোলিস্তিক দিবেলপমেন্ত পুক্নিং থৌগৎলি হায়বগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা শিয়র তৌখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি স্কুলগী অহানবা নুমিৎ অসি অহৌবা অমা খক্তা নত্তে, মসি মহৈরোয়শিংগী মরক্তা তঙাই ফদবা পোকহনগদবা শিয়র নেস্নেল রেস্পোন্সিবিলিতী অমসু ওইরি।
শ্রী মোদীনা এক্সতা পোস্ত তৌখি:
স্কুলগী অহানবা নুমিৎ অসি অহৌবা অমা খক্তা নত্তে, মসি মহৈরোয়শিংগী মরক্তা তঙাই ফদবা পোকহনগদবা শিয়র নেস্নেল রেস্পোন্সিবিলিতী অমসু ওইরি! এন.ই.পি. ২০২০গী মখাদা ভারতনা ফাউন্দেস্নেল লিতরেসি অমসুং নুংঙাইনা মহৈ তম্বাদা চাউনা মীৎয়েং থমদুনা খঙনীংবগী ইথিল অমসুং হোলিস্তিক দিবেলপমেন্ত পুক্নিং থৌগৎলি। অকুপ্পা মরোল খঙনবগীদমক কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @dpradhanbjpনা ইবা আর্তিকল অসি পাবীয়ু।”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on how NEP 2020 India is continuing to nurture curiosity and holistic development
01 APR 2026 8:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today, shared an article written by Union Minister, Shri Dharmendra Pradhan, on how under NEP 2020, India is continuing to nurture curiosity and holistic development with an immense focus on foundational literacy and joyful learning. Shri Modi stated that the first day of school is not just a beginning, but it is also a shared national responsibility among the students that needs to be embedded.
Shri Modi posted on X:
“The first day of school is not just a beginning, but it is also a shared national responsibility among the students that needs to be embedded! Under NEP 2020, India is continuing to nurture curiosity and holistic development with an immense focus on foundational literacy and joyful learning.
Read this article by Union Minister Shri @dpradhanbjp to learn in detail.”