য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা দা. রামমনোহর লোহিয়াগী মপোক কুমওন্দা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে
দোক্তর. রামমনোহর লোহিয়ানা মহাক্কী পুন্সি চুপ্পা লাইরবশিং অমসুং খুদোংচাদ্রবশিংগীদমক্তা কত্থোকখি
লোহিয়া অসি মীয়ামগী পুন্সিদা ইন্তিগ্রিতীগী মশক অমা ওইরকখি
23 MAR 2026 11:59AM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা দা. রামমনোহর লোহিয়াগী মপোক কুমওন্দা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে।
X প্লেতফোর্মদা থাগৎপা পোস্ত অমদা, কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা হায়খি মদুদি দাঃ রামমনোহর লোহিয়ানা নীংতম ইহৌদগী হৌরগা খুন্নাইদা অওনবা পুরকপা ফাওবদা মহাক্কী পুন্সি অসি লাইরবশিং অমসুং খুদোংচাদ্রবশিংগীদমক্তা কত্থোকখি। মহাক্না হায়খি মদুদি মান্নবা, এজুকেসন, অমসুং মীওই অমগী মশাগী লোলগীদমক থৌদাং লৌদুনা, দোক্তর. রামমনোহর লোহিয়া অসি মীয়ামগী পুন্সিদা ইন্তিগ্রিতীগী মশক অমা ওইখি।

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah pays tribute to Dr. Rammanohar Lohia on his birth anniversary
Dr. Rammanohar Lohia remained dedicated throughout his life to the cause of the poor and the underprivileged
Lohia became an epitome of integrity in public life
23 MAR 2026 11:59AM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah paid tribute to Dr. Rammanohar Lohia on his birth anniversary.
In a post on X platform, Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah said that Dr. Rammanohar Lohia remained dedicated throughout his life—from the freedom struggle to social reform—to the cause of the poor and the underprivileged. He said that committed to equality, education, and one's own language, Dr. Rammanohar Lohia became an epitome of integrity in public life.