প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাইচিনা ডাইলগ ২০২৬ত অংশগ্ৰহণ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
05 MAR 2026 8:31PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী, শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি নতুন দিল্লীত ৰাইচিনা ডাইলগ ২০২৬ত অংশগ্ৰহণ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী মোদীয়ে এক্সৰ পোষ্টত লিখে;
“#RaisinaDialogue2026ৰ উদ্বোধনী অনুষ্ঠানত অংশগ্ৰহণ কৰিলোঁ।ফিনলেণ্ডৰ ৰাষ্ট্ৰপতি আলেকজেণ্ডাৰ ষ্টাবৰ অন্তৰ্দৃষ্টিসম্পন্ন ভাষণ শুনিলো, য’ত তেওঁ বহুতো বিষয় সামৰি লয়।
@alexstubb”

Prime Minister's Office
Prime Minister attends Raisina Dialogue 2026
05 MAR 2026 8:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today attended Raisina Dialogue 2026 in New Delhi.
The Prime Minister, Shri Modi wrote on X;
“Attended the Inaugural Session of the #RaisinaDialogue2026. Heard the insightful address of President Alexander Stubb of Finland, in which he covered a wide range of subjects.
@alexstubb”