গৃহ মন্ত্ৰালয়
আট্টুকাল পোংগালা উপলক্ষে কেৰালাৰ মাতৃ-ভগ্নীসকলক শুভেচ্ছা কেন্দ্ৰীয় গৃহ আৰু সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহৰ
আট্টুকাল আম্মাৰ আশীৰ্বাদে প্ৰত্যেকৰে জীৱন সমৃদ্ধিৰে ভৰাই তোলক আৰু সকলো মনোকামনা পূৰণ কৰক
03 MAR 2026 3:04PM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় গৃহ তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে আজি পবিত্ৰ আট্টুকাল পোংগালা উপলক্ষে কেৰালাৰ মাতৃ-ভগ্নীসকলক আন্তৰিক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
এক্সৰ এটা পোষ্টত শ্ৰী অমিত শ্বাহে কয়, “পবিত্ৰ আট্টুকাল পোংগালা উপলক্ষে আমাৰ কেৰালাৰ মাতৃ-ভগ্নীসকললৈ আন্তৰিক শুভেচ্ছা জনাইছো। তেওঁলোকে পোংগালা আগবঢ়াবলৈ সমবেত হোৱাৰ সময়ত তেওঁলোকৰ প্ৰাৰ্থনাই যাতে সকলোৰে ওপৰত আট্টুকাল আম্মাই আশীৰ্বাদ বৰষণ কৰে, প্ৰত্যেকৰে জীৱন সমৃদ্ধিৰে ভৰাই তোলে আৰু সকলোৰে মনোকামনা পূৰণ কৰে তাৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা জনালোঁ।”

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah greets sisters and mothers of Kerala on the occasion of Attukal Pongala
May the blessings of Attukal Amma fill every life with prosperity and fulfill all cherished wishes
03 MAR 2026 3:04PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah today extended his heartiest greetings to the sisters and mothers of Kerala on the sacred occasion of Attukal Pongala.
In a post on X, Shri Amit Shah said, “Heartiest greetings to our sisters and mothers of Kerala on the sacred occasion of Attukal Pongala. As they gather to offer Pongala, I pray that their prayers may shower the blessings of Attukal Amma upon everyone, fill every life with prosperity, and fulfill all cherished wishes.”