প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী মরুফ রাজা জী লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
26 FEB 2026 10:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী মরুফ রাজা জীনা লৈখিদবদা মহাক্না জর্নেলিজমগী লমদা লৌরম্বা থৌদাংবু ইকায়খুম্নবগা লোয়ননা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
শ্রী মরুফ রাজা জীনা জর্নেলিজমগী লমদা অচৌবা থৌদাং লৌরমখি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি। শ্রী রাজানা দিফেন্স, নেস্নেল সিক্যুরিতী, অমদি স্ত্রেতেজিক এফ্যার্সকী লমদা লৈরিবা ৱাখল লৌশিংনা মীয়ামগী খন্ন-নৈনবশিংদা মতিং হাপলম্মি হায়না মহাক্না ফোঙদোকখি।
অৱাবা ফোঙদোক্লদুনা প্রধান মন্ত্রীনা মহাক লৈখিদবদা পুক্নিং ৱাহল্লে হায়খি অমদি মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মরুপ মপাংগী মফমদা অৱাবা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখি:
“শ্রী মরুফ রাজা জীনা জর্নেলিজমগী লমদা অচৌবা থৌদাং লৌরম্মি। মহাক্না দিফেন্স, নেস্নেল সিক্যুরিতী, অমদি স্ত্রেতেজিক এফ্যার্সকী লমদা লৈরিবা ৱাখল লৌশিংনা মীয়ামগী খন্ন-নৈনবশিংদা মতিং হাপলম্মি। মহাক্না লৈখিদবসিনা পুক্নিং ৱাহল্লে। মহাক্কী ইমুং মনুং অমদি মরুপ মপাংশিংগী মফমদা অৱাবা ফোঙদোকচরি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister Condoles the Passing of Shri Maroof Raza Ji
26 FEB 2026 10:05PM by PIB Delhi
Prime Minister Narendra Modi has expressed grief over the passing of Shri Maroof Raza Ji, honoring his legacy in the fields of journalism.
The Prime Minister stated that Shri Maroof Raza Ji made a rich contribution to the world of journalism. He noted that Shri Raza enriched public discourse through his nuanced understanding of defence, national security, and strategic affairs.
Expressing his sorrow, the Prime Minister said he is pained by his passing and extended his condolences to his family and friends.
The Prime Minister shared on X:
“Shri Maroof Raza Ji made a rich contribution to the world of journalism. He enriched public discourse with his nuanced understanding of defence, national security as well as strategic affairs. Pained by his passing. Condolences to his family and friends”