গৃহ মন্ত্ৰালয়
কেন্দ্ৰীয় গৃহ তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহৰ তামিলনাডুৰ প্ৰাক্তন মুখ্যমন্ত্ৰী তথা জনসাধাৰণৰ নেত্ৰী জে জয়াললিতাৰ জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন
দৰিদ্ৰ লোকসকলৰ কল্যাণ আৰু মহিলা সবলীকৰণৰ প্ৰতি তেওঁৰ প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধতাৰ জৰিয়তে জয়াললিতাই তামিলনাডুৰ উন্নয়নক নতুনকৈ গঢ় দিছিল
জয়াললিতাই শাসনৰ জৰিয়তে প্ৰতিগৰাকী প্ৰান্তীয় ব্যক্তিক স্পৰ্শ কৰাটো নিশ্চিত কৰিছিল
জনসেৱাৰ প্ৰতি তেওঁৰ সমৰ্পণ সদায় এক অনুপ্ৰেৰণা হৈ থাকিব
24 FEB 2026 10:14AM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় গৃহ তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে তামিলনাডুৰ প্ৰাক্তন মুখ্যমন্ত্ৰী তথা জনসাধাৰণৰ নেত্ৰী জে জয়াললিতাৰ জয়ন্তীত তেওঁৰ প্ৰতি শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে।
‘এক্স’ত এটা পোষ্টত কেন্দ্ৰীয় গৃহ মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে কয়, ‘তামিলনাডুৰ প্ৰাক্তন মুখ্যমন্ত্ৰী তথা জনসাধাৰণৰ নেত্ৰী জে জয়াললিতালৈ তেওঁৰ জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিছো। দৰিদ্ৰ লোকসকলৰ কল্যাণ আৰু মহিলা সবলীকৰণৰ প্ৰতি তেওঁৰ প্ৰতিশ্ৰুতিৰ জৰিয়তে তেওঁ তামিলনাডুৰ উন্নয়নক পুনৰ গঠন কৰাৰ উপৰি প্ৰশাসনৰ জৰিয়তে প্ৰতিগৰাকী প্ৰান্তীয় ব্যক্তিক স্পৰ্শ কৰাটো নিশ্চিত কৰিছিল। জনসেৱাৰ প্ৰতি তেওঁৰ সমৰ্পণ সদায় এক অনুপ্ৰেৰণা হৈ থাকিব।’

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah pays tributes to former Tamil Nadu Chief Minister and people’s leader J. Jayalalithaa Ji on her Jayanti
Through her commitment to the welfare of the poor and empowerment of women, Jayalalithaa Ji reshaped Tamil Nadu’s development
Jayalalithaa Ji also ensured that governance reached the last person
Her dedication to public service will always remain an inspiration
24 FEB 2026 10:14AM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah paid tributes to former Tamil Nadu Chief Minister and people’s leader J. Jayalalithaa Ji on her Jayanti.
In a post on ‘X’, Union Home Minister Shri Amit Shah said “Tributes to former Tamil Nadu Chief Minister and people’s leader J. Jayalalithaa Ji on her Jayanti. Through her commitment to the welfare of the poor and empowerment of women, she reshaped Tamil Nadu’s development and ensured governance reached the last person. Her dedication to public service will always remain an inspiration.”