প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ‘মন কী বাত’কী ১৩১শুবা তাঙ্কক্তা পীখিবা মহাক্কী ৱারোলগী মচং ওইবা ৱাফমশিং থম্লক্লি
22 FEB 2026 7:17PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ‘মন কী বাত’কী ১৩১শুবা তাঙ্কক্তা পীখিবা মহাক্কী ৱারোলগী মচং ওইবা ৱাফমশিং থম্লক্লি।
X তা থাগৎপা পোস্ত পরিং অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“AI ইম্পেক্ত সম্মিত অসিনা ভারত মচা বিলিয়ন ১.৪ গী মপাঙ্গল উৎখি।
ভারতনা তুংদা লাক্কদবা মতমশিংদা মালেমগী অচৌবা খোঙথাংশিং পায়খৎলক্কনি।
মালেমগী লুচিংবশিংগী পুক্নিং চিংশিনখিবা ৱাফম অনিসু থমজরি।
#MannKiBaat”
“ICC মেন্স T20 ৱর্ল্দ কপ চত্থরি অমদি ঐখোয়বু চাউথোকচবা পোকহল্লিবা ৱাফম অমদি তুর্নামেন্ত অসিদা শান্নরিবা ভারত্তগী হৌখিবা শান্নরোয় মশিং অসিনি।
#MannKiBaat”
“ভারতনা কেরলাদগী অলিন সেরিন অব্রাহমগী মফমদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎচরি।
মহাক্কী মমা মপা ওইরিবা মিস্তর অরুন অব্রাহম অমদি মিস্ত্রেস সেরিন এন জোন্না মহাক্কী হকচাঙ কয়াৎশিং কত্থোক্নবা লৌরিবা ফিরেপনা তুংদা লাক্কদবা মীরোলশিংগী পুক্নিং থৌগৎকনি।
#MannKiBaat”
“হয়েংদগী হৌগদৌরিবা রাজাজী উতসব অসি রাস্ত্রপতী ভবনগী থাগৎনিংঙাই ওইবা থৌরাং অমনি। য়াইফ পাউজেল পীজরি।
#MannKiBaat”
“ঐখোয় দিজিতেল ফ্রোদ অমদি দিজিতেল এরেস্ততগী মতম পুম্বদা মীৎ-না শিংনা লৈসি! মায়কৈ অসিদা RBI না পায়খৎলিবা থৌরাংশিংদা ঐখোয়না শৌগৎমিন্নসি।
#MannKiBaat”
“ভারতকী লৌমীশিংনা, ওরিসা, কেরলা, অমদি কর্নাতকাদা উরিবসিগুম্না, শিংথানিংঙাই ওইরবা খোঙথাংশিং পায়খৎলি।
#MannKiBaat”
“মীয়াম্না কেরলা কুম্ভ মেলা হায়না খঙনবা থৌরম অসিনা স্তেত অসিগী মীয়াম অমদি ঐখোয়গী চীং-লেম্লবা নাৎকী মরক্তা লৈনরিবা অচেৎপা মরী উৎলি।
#MannKiBaat”
“জয়ললিতা জীনা মীয়ামগী থম্মোয়নুংদা হিংলি। তামিল নাদু চাওখৎহন্নবা মহাক্না হোৎনরম্বা অমদি ভারত চাউখৎনবা লেপখিবা ফিরেপ মতম পুম্বদা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি।.
#MannKiBaat”
“ঐখোয় ভারতকী পোত্থোক লৈসি, ঐখোয়না ভারতকী পোত্থোক পুথোক্লিবশিংবু শৌগৎসি।
#MannKiBaat”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares highlights of his address in the 131st Episode of ‘Mann Ki Baat’
22 FEB 2026 7:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared highlights of his address in the 131st Episode of ‘Mann Ki Baat’.
In a series of X posts, Shri Modi said;
“The AI Impact Summit showcased the prowess of 1.4 billion Indians.
India will keep making strides in this world in the times to come.
Also shared 2 aspects that caught the attention of world leaders.
#MannKiBaat”
“The ICC Men’s T20 World Cup is underway and one of the things that makes us proud is the number of Indian-origin players playing the tournament.
#MannKiBaat”
“India pays homage to Alin Sherin Abraham from Kerala.
The decision of her parents, Mr. Arun Abraham and Mrs. Sherin Ann John, to donate her organs will inspire generations to come.
#MannKiBaat”
“Rajaji Utsav, which commences tomorrow, is an appreciable effort in Rashtrapati Bhavan. My best wishes.
#MannKiBaat”
“Let us always be vigilant against digital frauds and digital arrests! Let us support the efforts of the RBI in this direction.
#MannKiBaat”
“India’s farmers are making remarkable strides, as seen in these efforts in Odisha, Kerala and Karnataka.
#MannKiBaat”
“Popularly termed as the Kerala Kumbh Mela, it highlights the strong connect between the people of the state and our glorious culture.
#MannKiBaat”
“Jayalalithaa Ji lives in the hearts of people. Her efforts towards Tamil Nadu’s development and commitment to India’s growth will always be remembered.
#MannKiBaat”
“Let us buy Indian, let us support Indian manufacturers!
#MannKiBaat”