প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অসামগী গুৱাহাতিদা কুমার ভাস্কর বর্মা থোঙ শঙ্গাখ্রে
14 FEB 2026 7:20PM by PIB Imphal
ঙসি অসামগী গুৱাহাতিদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ব্রহ্মপুত্র মথক্ত শাবা কুমার ভাস্কর বর্মা থোঙ শঙ্গাখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি থোঙ অসি গুৱাহতি অমসুং মসিগী অকোয়বগী মফমশিংগীদমক য়াম্না মরুওইবা ইনফ্রাষ্ট্রকচর অমনি। চৎথোক-চৎশিন, নুংঙাইবা অমসুং ললোন-ইতিক শিংথাবা য়ানা ফগৎহল্লগনি। মসিনা ভক্তশিং কমাখ্যা লাইশঙ ফাওবা চৎপদা হেন্না লাইহল্লগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ব্রহ্মপুত্র মথক্ত শাবা কুমার ভাস্কর বর্মা থোঙ অসি গুৱাহতি অমসুং মসিগী অকোয়বগী মফমশিংগীদমক য়াম্না মরুওইবা ইনফ্রাষ্ট্রকচর অমনি। চৎথোক-চৎশিন, নুংঙাইবা অমসুং ললোন-ইতিক শিংথাবা য়ানা ফগৎহল্লগনি। মসিনা ভক্তশিং কমাখ্যা লাইশঙ ফাওবা চৎপদা হেন্না লাইহল্লগনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister inaugurates Kumar Bhaskar Varma Setu in Guwahati, Assam
14 FEB 2026 7:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi inaugurated Kumar Bhaskar Varma Setu across the Brahmaputra in Guwahati, Assam, today. Shri Modi stated that this bridge is a vital infrastructure project for Guwahati and areas around it. "Connectivity, comfort and commerce will be significantly enhanced. It will enable devotees to go to the Kamakhya Temple with greater ease", Shri Modi added.
The Prime Minister posted on X:
"Kumar Bhaskar Varma Setu across the Brahmaputra is a vital infrastructure project for Guwahati and areas around it. Connectivity, comfort and commerce will be significantly enhanced. It will enable devotees to go to the Kamakhya Temple with greater ease."