প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বজেৎ অসিনা ঐখোয়গী লৈবাক্কী শেন্মিৎলোনগী অহোংবা পুরকপদা মতৌ করম্না মতেং পাংগদগে হায়বগী মতাংদা শেল-থুম মন্ত্রীনা মপুং ফানা ফোঙদোকখি: প্রধান মন্ত্রী
12 FEB 2026 2:13PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি শেল-থুম মন্ত্রী শ্রীমতি নির্মলা সিতারমন্না ঙসি লোক সভাদা মহাক্কী ৱারোলদা চহি অসিগী বজেৎ অসিনা ঐখোয়গী লৈবাক্কী শেন্মিৎলোনগী অহোংবা পুরকপদা মতৌ করম্না মতেং পাংগদগে হায়বগী মপুং ফাবা ৱাখল্লোন অমা পীখি হায়খি। “মহাক্না রিফোর্ম এক্সপ্রেস, এম.এস.এম.ই.শিংদা তেংবাং পীনবা, স্কিল্লিং, মথংগী জেনরেসনগী ইনফ্রাস্ত্রকচরদা খুমাং চাউশিলহনবা, হকশেলগী লমদা খুমাং চাউশিলহন্নবা হোৎনরিবা, এজুকেসন অমসুং অতোপ্পা কয়াদা মরুওইবা পীখি", শ্রী মোদীনা হায়খি।
শ্রী মোদীনা X তা পোস্ত তৌখি:
লোক সভাদা মহাক্কী ৱারোলদা শেলথুম মন্ত্রী শ্রীমতী নির্মলা সীতারমন জীনা চহি অসিগী বজেৎ অসিনা ঐখোয়গী লৈবাক্কী শেন্মিৎলোনগী অহোংবা পুরকপদা মতৌ করম্না মতেং পাংগদগে হায়বগী মপুং ফাবা ৱাখল্লোন অমা পীখি হায়খি। মহাক্না রিফোর্ম এক্সপ্রেস, এম.এস.এম.ই.শিংদা তেংবাং পীনবা, স্কিল্লিং, মথংগী জেনরেসনগী ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎপা, হেল্থকেয়র, এজুকেসন অমসুং অতোপ্পা কয়াদা মতেং পীনবগী মতাংদা অকনবা ৱাফম থমখি।
@nsitharaman

Prime Minister's Office
Finance Minister gave a comprehensive picture of how Budget will contribute to our nation’s economic transformation: Prime Minister
12 FEB 2026 2:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, said that Finance Minister Smt. Nirmala Sitharaman Ji gave a comprehensive picture of how this year’s Budget will contribute to our nation’s economic transformation, in her speech in Lok Sabha, today. “She emphasised on Reform Express, the support to MSMEs, skilling, push to next-gen infrastructure, efforts to boost healthcare, education and more”, Shri Modi stated.
Shri Modi posted on X:
“In her speech in the Lok Sabha, Finance Minister Smt. Nirmala Sitharaman Ji gave a comprehensive picture of how this year’s Budget will contribute to our nation’s economic transformation. She emphasised on Reform Express, the support to MSMEs, skilling, push to next-gen infrastructure, efforts to boost healthcare, education and more.
@nsitharaman