প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বাজেটে আমাৰ দেশৰ অৰ্থনৈতিক ৰূপান্তৰত কেনেদৰে অৰিহণা যোগাব, তাৰ বিস্তৃত ছবি বিত্ত মন্ত্ৰীগৰাকীয়ে দাঙি ধৰেঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
12 FEB 2026 2:13PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কয় যে বিত্ত মন্ত্ৰী শ্ৰীমতী নিৰ্মলা সীতাৰমণ জীয়ে আজি লোকসভাত তেওঁৰ ভাষণত এই বছৰৰ বাজেটে আমাৰ দেশৰ অৰ্থনৈতিক ৰূপান্তৰত কেনেদৰে অৰিহণা যোগাব তাৰ বিস্তৃত ছবি দাঙি ধৰে। ‘তেওঁ ৰিফৰ্ম এক্সপ্ৰেছ, এমএছএমইসমূহক সমৰ্থন, দক্ষতা, পৰৱৰ্তী প্ৰজন্মৰ আন্তঃগাঁথনি, স্বাস্থ্যসেৱা, শিক্ষা আৰু অন্যান্য খণ্ডৰ উন্নীতকৰণ প্ৰচেষ্টা সন্দৰ্ভত গুৰুত্ব আৰোপ কৰিছে’, শ্ৰী মোদীয়ে কয়।
শ্ৰী মোদীয়ে এক্সত এনেদৰে পোষ্ট কৰেঃ
‘শ্ৰীমতী নিৰ্মলা সীতাৰমণ জীয়ে আজি লোকসভাত তেওঁৰ ভাষণত এই বছৰৰ বাজেটে আমাৰ দেশৰ অৰ্থনৈতিক ৰূপান্তৰত কেনেদৰে অৰিহণা যোগাব তাৰ বিস্তৃত ছবি দাঙি ধৰে। তেওঁ ৰিফৰ্ম এক্সপ্ৰেছ, এমএছএমইসমূহক সমৰ্থন, দক্ষতা, পৰৱৰ্তী প্ৰজন্মৰ আন্তঃগাঁথনি, স্বাস্থ্যসেৱা, শিক্ষা আৰু অন্যান্য খণ্ডৰ উন্নীতকৰণ প্ৰচেষ্টা সন্দৰ্ভত গুৰুত্ব আৰোপ কৰিছে।’
@nsitharaman

Prime Minister's Office
Finance Minister gave a comprehensive picture of how Budget will contribute to our nation’s economic transformation: Prime Minister
12 FEB 2026 2:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, said that Finance Minister Smt. Nirmala Sitharaman Ji gave a comprehensive picture of how this year’s Budget will contribute to our nation’s economic transformation, in her speech in Lok Sabha, today. “She emphasised on Reform Express, the support to MSMEs, skilling, push to next-gen infrastructure, efforts to boost healthcare, education and more”, Shri Modi stated.
Shri Modi posted on X:
“In her speech in the Lok Sabha, Finance Minister Smt. Nirmala Sitharaman Ji gave a comprehensive picture of how this year’s Budget will contribute to our nation’s economic transformation. She emphasised on Reform Express, the support to MSMEs, skilling, push to next-gen infrastructure, efforts to boost healthcare, education and more.
@nsitharaman