প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভেনিজুৱেলাৰ ভাৰপ্ৰাপ্ত ৰাষ্ট্ৰপতিৰ পৰা ফোন কল লাভ প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ
দুয়োগৰাকী নেতাই সকলো ক্ষেত্ৰতে ভাৰত-ভেনিজুৱেলাৰ অংশীদাৰিত্বৰ অধিক সম্প্ৰসাৰণ আৰু ইয়াক গভীৰ কৰাৰ বাবে সন্মতি প্ৰকাশ কৰে
নেতাদ্বয়ে গ্ল’বেল চাউথৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁলোকৰ ঘনিষ্ঠ সহযোগিতাৰ গুৰুত্বত আলোকপাত কৰে
30 JAN 2026 9:22PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ভেনিজুৱেলা বলিভাৰ গণৰাজ্যৰ ভাৰপ্ৰাপ্ত ৰাষ্ট্ৰপতি মহামহিম শ্ৰীমতী ডেলচি এলোইনা ৰড্ৰিগেজ গোমেজৰ পৰা এটি ফোন কল লাভ কৰে।
এই বাৰ্তালাপৰ সময়ত দুয়োগৰাকী নেতাই বাণিজ্য আৰু বিনিয়োগ, শক্তি, ডিজিটেল প্ৰযুক্তি, স্বাস্থ্য, কৃষি আৰু জনসাধাৰণৰ মাজৰ সম্পৰ্ককে প্ৰমুখ্য কৰি সকলো ক্ষেত্ৰতে ভাৰত-ভেনিজুৱেলাৰ অংশীদাৰিত্বৰ অধিক সম্প্ৰসাৰণ আৰু ইয়াক গভীৰ কৰাৰ বাবে সন্মতি প্ৰকাশ কৰে।
নেতাদ্বয়ে পাৰস্পৰিক স্বাৰ্থৰ ভিন্ন আঞ্চলিক আৰু বিশ্বব্যাপী বিষয়ত মত-বিনিময় কৰি গ্ল’বেল চাউথৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁলোকৰ ঘনিষ্ঠ সহযোগিতাৰ গুৰুত্বত আলোকপাত কৰে।
দুয়োগৰাকী নেতাই যোগাযোগ অব্যাহত ৰাখিবলৈ আগ্ৰহ প্ৰকাশ কৰে।

Prime Minister's Office
PM Narendra Modi receives a telephone call from the Acting President of Venezuela
The two leaders agreed to further expand and deepen the India-Venezuela partnership in all areas
Both leaders underscore the importance of their close cooperation for the Global South
30 JAN 2026 9:22PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a telephone call today from the Acting President of the Bolivarian Republic of Venezuela, Her Excellency Ms. Delcy Eloína Rodríguez Gómez.
The two leaders agreed to further expand and deepen the India-Venezuela partnership in all areas, including trade and investment, energy, digital technology, health, agriculture and people-to-people ties.
Both leaders exchanged views on various regional and global issues of mutual interest and underscored the importance of their close cooperation for the Global South.
The two leaders agreed to remain in touch.