প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দোদাগী থৌদোক্তা আর্মীগী মীওইশিংগী পুন্সি মাঙখিবগী অৱাবা ফোংদোকখ্রে
22 JAN 2026 8:14PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দোদাগী লাইবক থীবা থৌদোক্তা আর্মীগী মীওইশিংগী পুন্সি মাঙখিবগী অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
দোদাগী থৌদোক অসিনা মহাকপু য়াম্না ৱাহল্লে হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোংদোকখি। হায়রিবা থৌদোক অসিদা ঐখোয়না থৌনা ফরবা আর্মীগী পুন্সি মাঙখিবনি। মখোয়না লৈবাক্কীদমক্তা তৌরম্বা সেবাশিং মতম পুম্বদা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি।
থৌদোক অসিদা শোকখিবশিংনা অথুবা মতমদা ফগৎপা ওইরসনু অমসুং মখোয়গী মফমদা পাংফম থোকপা মতেং পুম্নমক পীগনি হায়না শ্রী মোদীনা হায়খ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা অসুম্না ইখিঃ
“দোদাগী থৌদোক অসিনা ঐহাকপু য়াম্না ৱাহল্লে। হায়রিবা থৌদোক অসিদা ঐখোয়না থৌনা ফরবা আর্মীগী পুন্সি মাঙখিবনি। মখোয়না লৈবাক্কীদমক্তা তৌরম্বা সেবাশিং মতম পুম্বদা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি। থৌদোক অসিদা শোকখিবশিংনা অথুবা মতমদা ফগৎপা ওইরসনু অমসুং মখোয়গী মফমদা পাংফম থোকপা মতেং পুম্নমক পীগনি।“

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives of Army personnel in Doda mishap
22 JAN 2026 8:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives of brave Army personnel in the tragic mishap in Doda.
The Prime Minister said that he is deeply anguished by the mishap in Doda, in which we have lost our brave army personnel. Their service to the nation will be remembered forever.
Shri Modi also prayed for the speedy recovery of those injured and said that all possible support is being provided to those affected.
The Prime Minister wrote on X;
“Deeply anguished by the mishap in Doda, in which we have lost our brave army personnel. Their service to the nation will be remembered forever. May the injured recover at the earliest. All possible support is being provided to those affected.”