প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা তিরুবনন্থপুরমদা তোঙান তোঙানবা স্কিমশিং অমসুং থবকশিং হৌদোকখিবগী থৌরমগী শক্তমশিং মহাক্না সিয়ার তৌখ্রে
23 JAN 2026 3:58PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তিরুবনন্থপুরমদা তোঙান তোঙানবা স্কিমশিং অমসুং থবকশিং হৌদোকখিবগী থৌরমগী শক্তমশিং মহাক্না সিয়ার তৌখ্রে।
এক্সতা পোষ্টশিংগী পরেং অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“তিরুবনন্থপুরমদা তোঙান তোঙানবা স্কিমশিং অমসুং থবকশিং হৌদোকপা থৌরমদা, লৈবাক শীনবা থুংনা সহরগী ইনফ্রাষ্ট্রকচর ফগৎনবা কেন্দ্র সরকারগী থবকশিং পাউদমখ্রে”।
“ক্রেদিৎ কার্দশিং হৌদোকপা অমসুং পি.এম শ্বানিধিগী মখাদা লোনশিং য়েন্থোকপা অসিনা মীয়াম য়াইফনবা অমসুং হেন্না ফবা পুন্সি মহিং অমা লৈনবা ঐখোয়গী থবকশিং খোঙজেল য়াংখৎহল্লে”।
“তিরুবনন্থপুরম অদোম থাগৎচরি!
থৌনা অমসুং ফজবা লাম্বা লৈতে…”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares glimpses from programme in Thiruvananthapuram where he launched various schemes and initiatives
23 JAN 2026 3:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared glimpses from programme in Thiruvananthapuram where he launched various schemes and initiatives.
In a series of X posts, Shri Modi said;
“At the programme in Thiruvananthapuram to launch various schemes and initiatives, highlighted the efforts of the Central Government to improve urban infrastructure across the nation.”
“The launch of credit cards and disbursement of loans under PM SVANidhi adds momentum to our efforts of empowering people and ensuring a better quality of life.”
“Thank you Thiruvananthapuram!
The energy and vibrancy were unparalleled….”