প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ত্রিপুরাগী ষ্টেৎহুদ দে থৌরমদা রাজ্য অসিগী মীয়ামদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
21 JAN 2026 9:26AM by PIB Imphal
ঙসি ত্রিপুরাগী ষ্টেৎহুদ দে থৌরমদা রাজ্য অসিগী মীয়ামদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি ত্রিপুরাগী খোঙচৎ অসি মমাংঙৈগী চৎনবী অমসুং অনৌবা মতমগী থবকশিংগী পুনশিনবনি। রাজ্য অসিগী মীয়াম্না ভারতকী চাউখৎপগী খোঙজেলদা য়াংখৎহনবগা লোয়ননা, হিরম কয়াদা রাজ্য অসিনা মাঙজিল থানবা অওনবশিং পুরকপা উরে।
তুংদা ত্রিপুরা শিংথাবা য়ানা নুংঙাই য়াইফনবা প্রধান মন্ত্রীনা থৌনিখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মখোয়গী ষ্টেৎহুদ দে থৌরমদা ত্রিপুরাগী মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। ত্রিপুরাগী খোঙচৎ অসি মমাংঙৈগী চৎনবী অমসুং অনৌবা মতমগী থবকশিংগী পুনশিনবনি। রাজ্য অসিগী মীয়াম্না ভারতকী চাউখৎপগী খোঙজেলদা য়াংখৎহনবগা লোয়ননা, হিরম কয়াদা রাজ্য অসিনা মাঙজিল থানবা অওনবশিং পুরকপা উরে। তুংদা ত্রিপুরা শিংথাবা য়ানা নুংঙাই য়াইফনবা ঐনা থৌনিজরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister extends greetings to the people of Tripura on Statehood Day
21 JAN 2026 9:26AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Narendra Modi today extended warm greetings to the people of Tripura on the occasion of the Statehood Day.
The Prime Minister said that Tripura’s journey is marked by a remarkable blend of tradition and modernity. He noted that the State has witnessed pioneering transformations across diverse fields, with its people adding momentum to India’s growth trajectory.
The Prime Minister prayed that Tripura prospers significantly in the coming times.
The Prime Minister posted on X;
“Warm greetings to the people of Tripura on their Statehood Day. Tripura’s journey is marked by a remarkable blend of tradition and modernity. The state has witnessed pioneering transformations in diverse fields and its people are adding momentum to India’s growth trajectory. I pray that Tripura prospers significantly in the coming times.”