প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মেঘালয়গী ষ্টেৎহুদ দে থৌরমদা রাজ্য অসিগী মীয়ামদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
21 JAN 2026 9:21AM by PIB Imphal
ঙসি মেঘালয়গী ষ্টেৎহুদ দে থৌরমদা রাজ্য অসিগী মীয়ামদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি লৈবাক অসি চাউখৎহনবদা মেঘালয়গী মীয়াম্না য়াম্না চাউনা মতেং পাংলি। রাজ্য অসিগী নাৎকী ফজবা অমসুং মহৌশাগী অকোয়বগী শক্তমগী ফজবা লৈবাক শীনবা থুংনা পাম্নরে।
তুংদা মেঘালয় মখা তানা চাউখৎপগী অনৌবা থাকশিংদা য়ৌগনি হায়বগী থাজবা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মখোয়গী ষ্টেৎহুদ দে থৌরমদা মেঘালয়গী মীয়ামদা ঐনা য়াইফ পাউজেল পীজরি। ঐখোয়গী লৈবাক অসি চাউখৎহনবদা মেঘালয়গী মীয়াম্না য়াম্না চাউনা মতেং পাংলি। রাজ্য অসিগী নাৎকী ফজবা অমসুং মহৌশাগী অকোয়বগী শক্তমগী ফজবা লৈবাক শীনবা থুংনা পাম্নরে। তুংদা মেঘালয় মখা তানা চাউখৎপগী অনৌবা থাকশিংদা য়ৌবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
Prime Minister extends greetings to the people of Meghalaya on their Statehood Day
21 JAN 2026 9:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Narendra Modi today extended his heartfelt greetings to the people of Meghalaya on the occasion of their Statehood Day.
The Prime Minister said that the people of Meghalaya have made strong contributions to the development of the nation. He noted that the State’s cultural vibrancy and scenic beauty are widely admired across the country.
The Prime Minister expressed confidence that Meghalaya will continue to scale new heights of development in the future.
The Prime Minister posted on X;
“I convey my heartfelt greetings to the people of Meghalaya on their Statehood Day. The people of Meghalaya have made strong contributions to the development of our nation. The state’s cultural vibrancy and scenic beauty are widely admired. May Meghalaya keep scaling new heights of development in the future.”