Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives due to a bus mishap in Sirmaur, Himachal Pradesh
PM announces ex-gratia from PMNRF
09 JAN 2026 7:22PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the loss of lives due to a bus mishap in Sirmaur, Himachal Pradesh. He announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF for the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 to the injured.
The PMO India handle in post on X said:
“The loss of lives due to a bus mishap in Sirmaur, Himachal Pradesh, is extremely saddening. Condolences to those who have lost their loved ones. Praying for the speedy recovery of those injured.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হিমাচল প্রদেশকী সিরমৌরদা থোকখিবা বসকী খুদোংথিবা থৌদোক্না মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
পি.এম.না পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া পীনবা লাউথোকখ্রে
09 JAN 2026 7:22PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হিমাচল প্রদেশকী সিরমৌরদা থোকখিবা বসকী খুদোংথিবা থৌদোক অমদা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি অমসুং অশোকপা মীওইশিংদা লুপা ৫০,০০০দা পীরগনি হায়না লাউথোকখ্রে।
পি.এম.ও. ইন্দিয়া হেন্দলগী X পোস্ত অমদা হায়খি:
“হিমাচল প্রদেশকী সিরমৌরদা থোকখিবা বসকী খুদোংথিবা থৌদোক অমনা মরম ওইদুনা পুন্সি মাংখিবা অসি য়াম্না নুংঙাইতবা অমনি। মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা নুংঙাইতবা ফোংদোকচরি। অশোকপা মীওইশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু হায়না ঐহাক্না থৌনিজরি।
লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীগনি। অশোকপা মীওইশিংদা লুপা লিশিং ৫০,০০০ গী তেংবাং পীরগনি: পি এম @narendramodi”