Prime Minister's Office
PM Highlights Comprehensive Reforms for Prosperous India
India’s Reform Express continues to gain momentum: PM
07 JAN 2026 9:50PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today reaffirmed that India’s Reform Express continues to gain momentum, powered by the Government’s comprehensive investment push and demand-led policies.
The Prime Minister emphasized that the Government’s vision of a prosperous India is being realized through transformative initiatives across infrastructure, manufacturing, digital public goods, and the ‘Ease of Doing Business’ framework. These reforms are designed to strengthen India’s economic foundations, attract global investment, and ensure inclusive growth for all citizens.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“India’s Reform Express continues to gain momentum. This is powered by the NDA Government’s comprehensive investment push and demand-led policies.
Be it infrastructure, manufacturing incentives, digital public goods or ‘Ease of Doing Business’, we are working to realise our dream of a prosperous India.
https://www.pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=2212087&reg=3&lang=1

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না চাউখৎপা ভারতকীদমক মপুং ফাবা রিফোর্মশিংগী মতাংদা ফোংদোকখ্রে
ভারতকী রিফোর্ম এক্সপ্রেসনা মখা তানা খোঙজেল য়াংশিল্লি: পি.এম.
07 JAN 2026 9:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভারতকী রিফোর্ম এক্সপ্রেস অসি সরকারগী মপুং ফাবা ইনভেস্তমেন্তগী ইনোৎ অমসুং দিমান্দনা লমজিংবা পোলিসীশিংনা থৌনা পীদুনা লেপ্তনা খোঙজেল য়াংখৎলি হায়না অমুক হন্না ফোংদোকখ্রে।
ইনফ্রাস্ত্রকচর, মেন্যুফেকচরিং, দিজিতেল পব্লিক গুদস অমসুং ইজ ওফ দুইং বিজিনেস ফ্রেমৱার্ক্কী লমদা অহোংবা পুরক্নবা খোঙথাংশিং পায়খৎতুনা চাউখৎপা ভারত অমগী সরকারগী মঙলান অসি মপুং ফানা মঙফাওনবা ঙমলি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা অকনবা ৱাফম থমখি। রিফোর্মশিং অসি ভারতকী শেন্মিৎলোনগী য়ুম্ফমশিং মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা, মালেমগী ইনভেস্তমেন্ত লাকহন্নবা অমসুং নাগরিক পুম্নমক্কীদমক ইনক্লুসিব গ্রোথ ফংহন্নবা শেমগৎপনি।
Xকী পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা ইখি:
“ভারতকী রিফোর্ম এক্সপ্রেসনা খোঙজেল য়াংনা চংশিল্লি। মসি এন.দি.এ. সরকারগী মপুং ফাবা ইনভেস্তমেন্তগী ইনোৎ অমসুং দিমান্দনা লমজিংবা পোলিসীশিংনা মপাঙ্গল হাপ্পী।
ইনফ্রাস্ত্রকচর ওইগেরা, মেন্যুফেকচরিং ইন্সেন্তিব ওইগেরা, দিজিতেল পব্লিক গুদস ওইগেরা নত্রগা ইজ ওফ দুইং বিজিনেস ওইগেরা, ঐখোয়না চাউখৎপা ভারত অমগী ঐখোয়গী মঙলান অদু মংফাওনবা ঙম্নবা হোৎনরি।
https://www.pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=2212087&reg=3&lang=1