প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নতুন বছৰৰ শুভেচ্ছা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
01 JAN 2026 8:08AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সকলোকে ২০২৬ নববৰ্ষৰ শুভকামনা জনাইছে।
এক্সৰ এটা পোষ্টত শ্ৰী মোদীয়ে কয়ঃ
সকলোকে ২০২৬ বৰ্ষৰ শুভেচ্ছা জনালোঁ।
আগন্তুক বৰ্ষটোৱে আপোনালোকৰ বাবে সুস্বাস্থ্য আৰু সমৃদ্ধি কঢ়িয়াই আনক, আপোনালোকৰ সকলো প্ৰচেষ্টা সফল হওক আৰু আপোনালোকে কৰা সকলো কামে পূৰ্ণতা লাভ কৰক। আমাৰ সমাজৰ শান্তি আৰু সুখৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা জনাইছো।

Prime Minister's Office
Prime Minister Extends New Year Greetings
01 JAN 2026 8:08AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi conveyed his wishes to everyone on the occasion of the New Year 2026.
Shri Modi in a post on X wrote:
“Wishing everyone a wonderful 2026!
May the year ahead bring good health and prosperity, with success in your efforts and fulfilment in all that you do. Praying for peace and happiness in our society.”