Prime Minister's Office
Prime Minister Extends New Year Greetings
01 JAN 2026 8:08AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi conveyed his wishes to everyone on the occasion of the New Year 2026.
Shri Modi in a post on X wrote:
“Wishing everyone a wonderful 2026!
May the year ahead bring good health and prosperity, with success in your efforts and fulfilment in all that you do. Praying for peace and happiness in our society.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা চহি হৌবগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
01 JAN 2026 8:08AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অনৌবা চহি 2026না লাকপদা মীপুম খুদিংমক্তা মহাক্কী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
শ্রী মোদীনা Xতা তৌখিবা পোস্ত অমদা অসুম্না ইখি:
“2026কী য়াইফ পাউজেল পীজরি!
লাক্কদৌরিবা চহি অসিনা অদোমনা হোৎনরিবা অদু মাইপাকপা অমসুং অদোম্না তৌজরুবা পুম্নমক নীংবা থুংবগা লোয়ননা নাদা য়েক্তবা অমসুং নুংঙাই য়াইফবা পুরকপা ওইরসনু। ঐখোয়গী খুন্নাইদা শান্তি অমসুং নুংঙাইবা পীনবীনবা থৌনিজরি।”