প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রসিয়ন ফেদরেসনগী রাস্ত্রপতিগী লৈফমদা তার্গেৎ তৌবগী রিপোর্তশিং লাকপদা নুংনাংবা ফোংদোকখ্রে
30 DEC 2025 12:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি রসিয়ন ফেদরেসনগী রাস্ত্রপতিগী লৈফমদা তার্গেৎ তৌবগী রিপোর্তশিংগী মতাংদা নুংনাংবা ফোঙদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা মখা তাখি মদুদি হৌজিক চত্থরিবা দিপ্লোমেতিক ইসুশিং অসি লানশিং লোইশিন্নবা অমসুং তুং কোইনা শান্তি পুরক্নবগী খ্বাইদগী ফবা লম্বী ওইরি। মহাক্না মরী লৈনবা পার্তী পুম্নমকপু খোঙথাংশিং অসিদা মীৎয়েং চংনবা অমসুং মসিদা অকাইবা পীবা য়াবা থবক অমত্তা তৌদনবা তকশিনখি।
Xতা তৌখিবা পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা হায়:
রসিয়ন ফেদরেসনগী প্রসিদেন্তকী লৈফমদা মীৎয়েং থম্বগী রিপোর্তশিংনা য়াম্না খঞ্জৈরসিয়ন ফেদরেসনগী রাস্ত্রপতিগী লৈফমদা তার্গেৎ তৌবগী রিপোর্তশিংগী মতাংদা নুংনাংবা পোকই। হৌজিক চত্থরিবা দিপ্লোমেতিক ইসুশিং অসি লানশিং লোইশিন্নবা অমসুং তুং কোইনা শান্তি পুরক্নবগী খ্বাইদগী ফবা লম্বী ওইরি। মরী লৈনবা পার্তী পুম্নমকপু খোঙথাংশিং অসিদা মীৎয়েং চংনবা অমসুং মসিদা অকাইবা পীবা য়াবা থবক অমত্তা তৌদনবা হায়জরি।
@KremlinRussia_E”

Prime Minister's Office
Prime Minister Expresses Concern Over Reports of Targeting of the Residence of the President of the Russian Federation
30 DEC 2025 12:53PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed deep concern over reports regarding the targeting of the residence of the President of the Russian Federation.
Shri Modi underscored that ongoing diplomatic efforts remain the most viable path toward ending hostilities and achieving lasting peace. He urged all concerned parties to remain focused on these efforts and to avoid any actions that could undermine them.
Shri Modi in a post on X wrote:
“Deeply concerned by reports of the targeting of the residence of the President of the Russian Federation. Ongoing diplomatic efforts offer the most viable path toward ending hostilities and achieving peace. We urge all concerned to remain focused on these efforts and to avoid any actions that could undermine them.
@KremlinRussia_E”