প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাছিয়াৰ ৰাষ্ট্ৰপতিৰ বাসস্থানত আক্ৰমণ চলোৱাৰ বাতৰি সন্দৰ্ভত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ উদ্বেগ প্ৰকাশ
30 DEC 2025 12:53PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ৰাছিয়াৰ ৰাষ্ট্ৰপতিৰ বাসভৱনত আক্ৰমণ চলোৱাৰ বাতৰি সন্দৰ্ভত গভীৰ উদ্বেগ প্ৰকাশ কৰিছে।
শত্ৰুতাৰ অন্ত পেলোৱা তথা স্থায়ী শান্তি প্ৰাপ্ত কৰাৰ দিশত সম্প্ৰতি চলি থকা কূটনৈতিক প্ৰচেষ্টা আটাইতকৈ কাৰ্যকৰী পথ বুলি শ্ৰী মোদীয়ে গুৰুত্ব আৰোপ কৰি কয়। তেওঁ এই প্ৰচেষ্টা সন্দৰ্ভত মনোনিৱেশ কৰি এই দিশত অন্তৰায় সৃষ্টি কৰিব পৰা যিকোনো পদক্ষেপ পৰিহাৰ কৰিবলৈ সকলো সংশ্লিষ্ট পক্ষকে আহ্বান জনায়।
শ্ৰী মোদীয়ে এক্সত এটা পোষ্টত লিখিছেঃ
‘ৰাছিয়ান ফেডাৰেচনৰ ৰাষ্ট্ৰপতিৰ বাসভৱনত আক্ৰমণ চলোৱাৰ বাতৰি সন্দৰ্ভত গভীৰ উদ্বিগ্নতা প্ৰকাশ কৰিছো। সম্প্ৰতি চলি থকা কূটনৈতিক প্ৰচেষ্টা, শত্ৰুতাৰ অন্ত পেলোৱাৰ লগতে শান্তি প্ৰাপ্ত কৰাৰ দিশত আটাইতকৈ কাৰ্যকৰী পথ হিচাপে পৰিগণিত হৈছে। আমি সংশ্লিষ্ট সকলোকে এই প্ৰচেষ্টাৰ ক্ষেত্ৰত মনোনিৱেশ কৰাৰ লগতে এই দিশত অন্তৰায় সৃষ্টি কৰিব পৰা যিকোনো পদক্ষেপ পৰিহাৰ কৰিবলৈ আহ্বান জনাইছো।
@KremlinRussia_E

Prime Minister's Office
Prime Minister Expresses Concern Over Reports of Targeting of the Residence of the President of the Russian Federation
30 DEC 2025 12:53PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed deep concern over reports regarding the targeting of the residence of the President of the Russian Federation.
Shri Modi underscored that ongoing diplomatic efforts remain the most viable path toward ending hostilities and achieving lasting peace. He urged all concerned parties to remain focused on these efforts and to avoid any actions that could undermine them.
Shri Modi in a post on X wrote:
“Deeply concerned by reports of the targeting of the residence of the President of the Russian Federation. Ongoing diplomatic efforts offer the most viable path toward ending hostilities and achieving peace. We urge all concerned to remain focused on these efforts and to avoid any actions that could undermine them.
@KremlinRussia_E”