Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah remembers Arun Jaitley Ji on his Jayanti
A peerless constitutional and legal expert and an orator par excellence, Jaitley Ji left an indelible legacy as a parliamentarian and will be remembered for his contribution to several landmark legal issues
His dedicated role in strengthening the party with his sharp legal acumen will live on, withstanding every test of time
28 DEC 2025 1:24PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah remembered Arun Jaitley Ji on his Jayanti, today.
In a post on ‘X’, Union Home Minister Shri Amit Shah said “Remembering Arun Jaitley Ji on his Jayanti. A peerless constitutional and legal expert and an orator par excellence, Jaitley Ji left an indelible legacy as a parliamentarian and will be remembered for his contribution to several landmark legal issues. His dedicated role in strengthening the party with his sharp legal acumen will live on, withstanding every test of time.”

গৃহ মন্ত্ৰালয়
কেন্দ্ৰীয় গৃহমন্ত্ৰী তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে অৰুণ জেটলী জীক তেওঁৰ জয়ন্তীত স্মৰণ কৰে
এজন অতুলনীয় সাংবিধানিক আৰু আইনী বিশেষজ্ঞ ততা এগৰাকী সুদক্ষ বক্তা অৰুণ জেটলী জীয়ে সংসদ সদস্য হিচাপে এক অমলিন উত্তৰাধিকাৰ এৰি থৈ গৈছে আৰু কেইবাটাও গুৰুত্বপূৰ্ণ আইনী বিষয়ত তেওঁৰ অৱদানৰ বাবে তেওঁ সদায় স্মৰণীয় হৈ ৰ’ব। নিজৰ তীক্ষ্ণ আইনী বুদ্ধিমত্তাৰে দলটোক শক্তিশালী কৰাৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁৰ নিষ্ঠাবান ভূমিকা সময়ৰ প্ৰতিটো পৰীক্ষা সহ্য কৰি জীয়াই থাকিব
28 DEC 2025 1:24PM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় গৃহমন্ত্ৰী তথা সমবায় দপ্তৰৰ মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে আজি অৰুণ জেটলী জীক তেওঁৰ জয়ন্তীত স্মৰণ কৰে।
‘এক্স’ৰ এটা পোষ্টত কেন্দ্ৰীয় গৃহমন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে এইদৰে কয়-
‘অৰুণ জেটলী জীক জয়ন্তীত স্মৰণ কৰিছো। এজন অতুলনীয় সাংবিধানিক আৰু আইনী বিশেষজ্ঞ আৰু এজন সুদক্ষ বক্তা জেটলী জীয়ে সংসদ সদস্য হিচাপে এক অমলিন উত্তৰাধিকাৰ এৰি থৈ গৈছে আৰু কেইবাটাও গুৰুত্বপূৰ্ণ আইনী বিষয়ত তেওঁৰ অৱদানৰ বাবে তেওঁক স্মৰণ কৰা হ’ব। নিজৰ তীক্ষ্ণ আইনী বুদ্ধিমত্তাৰে দলটোক শক্তিশালী কৰাৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁৰ নিষ্ঠাবান ভূমিকা সময়ৰ প্ৰতিটো পৰীক্ষা সহ্য কৰি জীয়াই থাকিব।”