Prime Minister's Office
Prime Minister chairs the National Conference of Chief Secretaries
27 DEC 2025 10:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi attended the National Conference of Chief Secretaries at New Delhi, today. "Had insightful discussions on various issues relating to governance and reforms during the National Conference of Chief Secretaries being held in Delhi", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X:
"Had insightful discussions on various issues relating to governance and reforms during the National Conference of Chief Secretaries being held in Delhi."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নেস্নেল চীফ সেক্রেতরীশিংগী জাতিগী থাক্কী মীফমদা ময়াই তাংবল লৌখ্রে
27 DEC 2025 10:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নই দিল্লীদা চীফ সেক্রেতরীশিংগী জাতিগী থাক্কী মীফমদা শরুক য়াখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি, "দিল্লীদা পাংথোক্লিবা চীফ সেক্রেতরীশিংগী জাতিগী থাক্কী মীফমগী মনুংদা গভর্নান্স অমসুং রিফোর্মশিংগা মরী লৈনবা তোঙান তোঙানবা হিরমশিংদা কান্নরবা খন্ন-নৈনবশিং পাংথোকখি।"
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখি:
"দিল্লীদা পাংথোক্লিবা চীফ সেক্রেতরীশিংগী জাতিগী থাক্কী মীফম মনুংদা গভর্নান্স অমসুং রিফোর্মশিংগা মরী লৈনবা তোঙান তোঙানবা হিরমশিংদা কান্নরবা খন্ন-নৈনবশিং পাংথোকখি।"